loading...

Rovinj, stan s pogledom na more

Status Dodano prije dva tjedna
Atraktivan stan s dvije prostrane spavaće sobe i elegantnom kupaonicom, smješten je u jednom od najpoželjnijih dijelova Rovinja, a očarat će vas nevjerojatnim pogledom na more i pitoreskni stari grad.

 

91 m2

Stan

 

2

Spavaće sobe

 

1

Kupaonice

 

360.000 €

Cijena

 

A

En. certifikat

 

10684

Oznaka

Ključne osobine

  • Top lokacija! Samo par koraka od plaže
  • Pogled na more
  • Moderan projekt
  • 3 Spavaće sobe | 3 Kupaonice | 2 WC-a
  • Bazen | 50,00 m2
  • Garaža
 

Opis

Atraktivan stan s dvije prostrane spavaće sobe i elegantnom kupaonicom, smješten je u jednom od najpoželjnijih dijelova Rovinja, a očarat će vas nevjerojatnim pogledom na more i pitoreskni stari grad. Ovaj stan zauzima vrhunsku poziciju na najvišoj etaži moderne stambene zgrade, nudeći udobnost i ekskluzivnost. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka s kupaonicom, dvije prozračne spavaće sobe, jedne kupaonice i ugodne terase. Uz to, stanu pripada i parkirno mjesto u dvorištu te praktično spremište u podrumu.

Izuzetno je opremljen modernim namještajem, odličnim kuhinjskim aparatima te visokokvalitetnom PVC i aluminijskom stolarijom. Za udobnost tijekom svih godišnjih doba, osigurani su dva klima uređaja za grijanje i hlađenje, a po želji, moguće je instalirati i peć na kruta goriva.

Lokacija ovog stana je izuzetno praktična - u blizini su kafići, restorani, škole i sportski tereni, pružajući dinamičan i aktivan životni stil. Plaža je udaljena samo 900 metara, dok stari grad Rovinj leži na udobnih 1.3 kilometara.
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prilozi

Etažni elaborat
Potkrovlje
kompas
prilog
Etažni elaborat
Podrum
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
360.000 €
Cijena
10.800 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
370.800 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail