loading...
BEZ DODATNIH ULAGANJA

Renovirana kamena kuća u okolici Svetog Lovreča

Status Na prodaju
Dobrodošli u ovu šarmantnu dvokatnicu s potkrovljem, smještenu na mirnoj lokaciji na zapadnoj obali Istre.

 

107 m2

Kuća

 

100 m2

Zemljište

 

2

Spavaće sobe

 

160.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20440

Oznaka

Ključne osobine

  • Dvije spavaće sobe i dvije kupaonice
  • Prizemlje 46,65 m2; 1. kat 42,1 m2
  • Jacuzzi u stražnjem dvorištu
  • Sveti Lovreč 4 km; Plaža 4 km; Vrsar 15 km; Rovinj 29 km
  • Kuća je temeljito obnovljena 2018. godine
  • Posve opremljeno za iznajmljivanje
  • Voda; struja; telefon; SAT TV; internet; asfalt; septička jama
 

Opis

Dobrodošli u ovu šarmantnu dvokatnicu s potkrovljem, smještenu na mirnoj lokaciji na zapadnoj obali Istre. Izgrađena otprilike 1900., ova je rezidencija renovirana 2018., nudeći skladan spoj bezvremenske elegancije i moderne udobnosti. Vanjske zidove krasi čvrsta kamena konstrukcija debljine 60 cm, nadopunjena prekrasnom drvenom podnom konstrukcijom i kosim krovom pokrivenim glinenim crijepom.

Rastegnuta na nekoliko katova, ova kuća pruža dovoljno prostora za opuštanje i zabavu. Ulaz u kuću je u prizemlju, gdje se nalazi prostrani dnevni boravak koji je neprimjetno povezan s kuhinjom i blagovaonom. Ova etaža također uključuje dvije natkrivene terase, savršene za uživanje na otvorenom, kao i praktičnu kupaonicu i hodnik.

Kada se popnete na prvi kat, pronaći ćete dvije spavaće sobe koje omogućuju mirne noći i spokojna jutra. Osim toga, ovaj kat se može pohvaliti balkonom s kojeg se pruža prekrasan pogled na okolni krajolik. Osim toga, na prvom katu nalazi se još jedna dobro opremljena kupaonica i hodnik.

Potkrovlje, svestrani prostor, nudi veliki potencijal i može se preurediti u dodatnu prostoriju prema vašim potrebama i željama.

Na raspolaganju su parkirna mjesta uz cestu. Sav namještaj promišljeno je uključen u cijenu, osiguravajući nesmetan prijelaz u vaš novi dom. Opustite se u udobnoj dnevnoj sobi dok uživate u omiljenim emisijama na uključenom TV-u.

Tijekom hladnijih mjeseci ostanite topli i udobni uz dostupne mogućnosti grijanja i hlađenja, uključujući klima uređaj i peć na drva. Podovi u cijeloj kući doprinose njenom karakteru, s keramičkim pločicama koje krase prizemlje, laminatnim podovima koji naglašavaju prvi kat i šarmantnim drvenim podom u potkrovlju.

Ova nekretnina nalazi se na idealnoj lokaciji, s pjenušavim vodama Vrsara udaljenim samo 13 km, dok su lokalni sadržaji poput kafića, restorana i osnovne škole povoljno smješteni u krugu od 4 km. Ljubitelji avanture sa zadovoljstvom će otkriti pustolovni park udaljen samo 9 km. Za one koji putuju, Zračna luka Pula udaljena je otprilike 42,4 km od ovog mirnog utočišta.

Ne propustite ovu priliku da posjedujete komadić povijesti koji je ukusno pretvoren u udoban i privlačan dom. Kontaktirajte nas danas kako biste zakazali pregled!
slika
Jugozapadna fasada
slika
Pogled iz zapada

Prizemlje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. kat

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Potkrovlje

slika 

Prilozi

kompas
prilog
kompas
prilog
kompas
prilog
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
160.000 €
Cijena
4.800 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
164.800 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail