loading...
4 Spavaće sobe i kupaonice

Kamena kuća u okolici Rovinja

Status Na prodaju
Tradicionalna seoska kuća u okolici Rovinja nedavno je kompletno obnovljena i prilagođena današnjim standardima, a zahvaljujući kombinaciji fugiranih kamenih zidova i prirodnih materijala zadržala je snažan mediteranski karakter.

 

210 m2

Kuća

 

440 m2

Zemljište

 

4

Spavaće sobe

 

640.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20686

Oznaka

Ključne osobine

  • Kuća je temeljito obnovljena 2018. g.
  • U potpunosti opremljeno za iznajmljivanje
  • Tradicionalno obnovljen interijer s vidljivim kamenim zidovima i drvenim gredama
  • Četiri spavaće sobe s vlastitim kupaonicama
  • Rovinj 6 km; Plaža 7 km; Poreč 30 km; Pula 36 km
  • Voda; struja; asfalt; kanalizacija
 

Opis

Tradicionalna seoska kuća u okolici Rovinja nedavno je kompletno obnovljena i prilagođena današnjim standardima, a zahvaljujući kombinaciji fugiranih kamenih zidova i prirodnih materijala zadržala je snažan mediteranski karakter. Stambeni prostor se prostire kroz tri etaže, a sastoji se od dnevnog dijela u prizemlju te noćnog dijela sa 4 spavaće sobe s kupaonicama na gornjim katovima. Na suprotnoj strani ograđenog dvorišta nalaze se dvije očuvane kamene štalice od kojih svaka ima prizemlje i potkrovlje.

Kuća čija površina iznosi cca. 210 m2 je izgrađena u početku dvadesetog stoljeća, a temeljito renovirana 2018. godine. Kuća se sastoji od prizemlja 70 m2, prvog kata 70 m2 i potkrovlja 70 m2. Vertikalna komunikacija omogućena je unutarnjim stepeništem. Masivni nosivi zidovi izgrađeni su iz kamena. Izvedena je drvena međukatna konstrukcija. Krov je izveden kao kosi, pokriven kanalicom.

Ukupna površina zemljišta u koju je uključena i površina ispod građevina iznosi 440 m2. U dvorištu je dovoljno prostora za parkiranje nekoliko automobila.
slika
Zapadna fasada
slika 
slika
Pogled na jugozapad
slika 

Prizemlje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. kat

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Potkrovlje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
640.000 €
Cijena
19.200 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
659.200 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail