loading...
NEKRETNINA S VELIKIM POTENCIJALOM

Kuća sa velikim dvorištem u Rovinju

Status Na prodaju
Oblikovana prema suvremenim arhitekturalnim trendovima iz početka 70-ih, ova obiteljska kuća raspolaže s velikim, pravokutnim zemljištem što je danas vrlo teško pronaći u Rovinju.

 

245 m2

Kuća

 

1.185 m2

Zemljište

 

5

Spavaće sobe

 

650.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20707

Oznaka

Ključne osobine

  • Divna lokacija u Rovinju
  • Odlična stambena zona
  • Vrt s raznim stablima
  • 5 Spavaćih soba │ 3 Kupaonice │ 10 Ležajeva │ 4 Dopunska ležaja
  • Parkiralište za tri automobila
  • Zemljište 1.185 četvornih metara
 

Opis

Oblikovana prema suvremenim arhitekturalnim trendovima iz početka 70-ih, ova obiteljska kuća raspolaže s velikim, pravokutnim zemljištem što je danas vrlo teško pronaći u Rovinju.

Kuća, površine 245 m2, izgrađena je 1971 god. na zemljištu površine 1.185 m2, a kroz svo to vrijeme nije pretrpjela gotovo nikakve vanjske preinake. Kuća sadrži dva stana, od kojih je onaj u prizemlju zadržao originalni štih iz 70-ih, a stan na katu je obnovljen 2017. godine.

Kuća je između ostalog prepoznatljiva i po krovištu na četiri vode, za razliku od tradicionalnih kuća u Istri koje imaju dvostrešni krov. Kuća može biti zanimljiva za trajno stanovanje jednoj ili dvjema obiteljima koje izbjegavaju velike zgrade bez dvorišta i zelenila.

Lokacija

Jedna od najrazvijenijih i najljepših regija Hrvatske je zeleno-plava Istra, poznata kao “nova Toskana”, koja predstavlja spoj unikatnih prirodnih znamenitosti i bogatog kulturnog naslijeđa. Poznat kao biser istarskog poluotoka, Rovinj je šampion turizma Hrvatske koji ljeti vrvi životom, a zimi pruža mir, obojan čarobnim bojama zalaska sunca i šarmantnom starogradskom jezgrom obogaćenom venecijanskom arhitekturom. Odlična stambena zona na području Rovinja, gdje se nalazi kuća, nudi brojne prednosti:
More │ Plaža Cuvi 2 km
Usluge │ Dućan 850 m ▪ Kafić ili bar 350 m ▪ Gostionica ili restoran 1000 m ▪ Osnovna škola 2 km ▪ Vrtić 2,1 km ▪ Dom zdravlja 2,2 km ▪ Apoteka 1,4 km
Sport i zabava │ Nogometno igralište 1,5 km ▪ Park šuma zlatni Rt 3,3 km
Mjesta u blizini │ Bale 14 km ▪ Kanfanar 16 km ▪ Pula 40 km
Promet │ Ulaz na autocestu Kanfanar 14 km ▪ Zračna luka Pula 39 km
Zanimljivosti │ Ruševine srednjovjekovnog Dvigrada 19 km ▪ Posebni ornitološki rezervat Palud 9 km
slika
Jugozapadna fasada

1. kat

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Natkrivena terasa na gornjem katu nudi panoramski pogled na zelenilo.
slika 
slika 

Prizemlje

slika 
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
520.000 €
Neto cijena
130.000 €
PDV 25%
650.000 €*
Ukupna cijena s PDV-om 25%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail