loading...

Kuća s bazenom nedaleko Rovinja

Status Na prodaju
Predstavljamo tipičnu obiteljsku kuću sa 6 spavaćih soba u blizini Rovinja, velikom okućnicom sa bazenom i pogledom na more sa kata.

 

299 m2

Kuća

 

1.245 m2

Zemljište

 

6

Spavaće sobe

 

650.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20723

Oznaka

Ključne osobine

  • Katnica │ 6 Spavaćih soba ▪ 3 Kupaonice ▪ 2 Etaže ▪ 299,00 m2
  • Prizemlje + 1. kat + Tavan
  • Pitomo selo nedaleko Rovinja
  • 15 min. hoda od škole
  • Skimerski bazen 32,00 m2
  • Zemljište 1.245 četvornih metara
 

Opis

Uronjena u zelenilo koje nudi mir i privatnost ova obiteljska kuća u okolici Rovinja raspolaže s mnogo unutarnjeg prostora, velikom okućnicom te vlastitim sunčalištem s bazenom.

Unutrašnjost kuće funkcionalno je raspoređena na dvije etaže, od kojih je gornja organizirana kaospavaći dio, a donja etaža je namijenjena za dnevne aktivnosti. Središnji prostor u kući je svjetao iprostran dnevni boravak, u kojemu se zimi obitelj može okupiti uz kamin, a ljeti zakloniti od vrućineuz neizostavno brčkanje u bazenu. Zahvaljujući velikim otvorima čitavo prizemlje okupano je u svjetlu, a to ujedno podrazumijeva i izvrsnu komunikaciju s vanjskim prostorom.

Bogatstvo stabala i grmlja prekrasan je ukras okućnici, koja zbog toga nudi brojne male zelene oaze idealne za cjelodnevni boravak na otvorenom. Obitelji s manjom djecom ili psom zasigurno će uživati u blagodatima ovog raskošnog vrta. Pravokutni bazen idealno je smješten između kuće i ljetne kuhinje, koje ga štite od vjetra i pogleda, a kako je uz njega i prostrano sunčalište, ukućani se mogu nesmetano ljeti hladiti po želji.

Tradicionalno oblikovana kuća potpuno je opremljena i namještena radi čega predstavlja odličan izbor za mlade obitelji i ljubitelje zelenila koji traže odmah useljivu nekretninu, s velikom okućnicom na području Rovinja.
slika
Pogled iz sjeveroistoka
slika
Jugozapadna fasada
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Sjeverozapadno pročelje
slika
Sjeveroistočna fasada
slika 

Prizemlje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
650.000 €
Cijena
19.500 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
669.500 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail