loading...
skriveni potencijal

Kuća sa tri stana u Rovinju

Status PRODANO
Izgrađena sredinom 80-ih u atraktivnom kvartu nadomak centra Rovinja, ova obiteljska kuća raspolaže s tri stana i pristojnom okućnicom s nekoliko parkirnih mjesta te garažom.

 

279 m2

Kuća

 

698 m2

Zemljište

 

5

Spavaće sobe

 

550.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20729

Oznaka

Ključne osobine

  • Izgrađeno 1980-ih
  • 5 Spavaćih soba │ 3 Kupaonice │ 10 Ležajeva
  • Sav namještaj je uključen u cijeni
  • Garaža
 

Opis

Izgrađena sredinom 80-ih u atraktivnom kvartu nadomak centra Rovinja, ova obiteljska kuća raspolaže s tri stana i pristojnom okućnicom s nekoliko parkirnih mjesta te garažom.

Lokacija je nadasve praktična, naime centar grada udaljen je svega 10 minuta laganog hoda, u krugu od 2 km ima nekoliko prekrasnih plaža, najbliži dućan udaljen je 100 m, a u susjednoj šumici je ove godine uređen novi dječji park. Stambeni prostor kuće rasteže se kroz tri nadzemne etaže, a sastoji se od tri stana s ukupno pet spavaćih soba. Postojeća građevina ima mnogo potencijala za makeover ili eventualnu prenamjenu, a za koju se god varijantu odlučili budućim stanarima će goditi blizina centra i brojnih sadržaja.

Lokacija

Srednjoeuropski položaj bajkovite Istre čini je posebno zanimljivom i pogodnom za sve one koji traže svoj kutak pod suncem u mirnom i prirodnom okruženju. Poznat i kao jedan od najslikovitijih i najromantičnijih istarskih gradova na Mediteranu, Rovinj se uzdiže na poluotoku kojega krase kuće pastelnih tonova, zbijenih uskih ulica i malenih trgova. Mirna lokacija u Rovinju, gdje se nalazi kuća, nudi brojne prednosti:
More │ Plaža Mulini 2 km ▪ Limski zaljev 15 km ▪ Šljunčana plaža 1,3 km
Usluge │ Dućan 170 m ▪ Gostionica ili restoran 230 m ▪ Osnovna škola 1000 m ▪ Dom zdravlja 900 m ▪ Apoteka 1000 m ▪ Marina 1,2 km
Sport i zabava │ Nogometno igralište 1,2 km ▪ Igralište za rukomet 900 m ▪ Igralište za košarku 1,7 km ▪ Javni bazen 2,3 km ▪ Park šuma zlatni Rt 2,4 km
Mjesta u blizini │ Bale 14 km ▪ Kanfanar 17 km ▪ Pula 39 km
Promet │ Ulaz na autocestu Kanfanar 14 km ▪ Zračna luka Pula 39 km
Zanimljivosti │ Ruševine srednjovjekovnog Dvigrada 19,5 km ▪ Posebni ornitološki rezervat Palud 9,5 km
slika
Pogled iz sjeveroistoka
slika
Pogled iz juga
slika 
slika
Sjeveroistočna fasada
slika 

Prizemlje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. kat

slika 
slika 
slika 
slika 

Potkrovlje

slika 

Prilozi

kompas
prilog
kompas
prilog
kompas
prilog
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
550.000 €
Cijena
16.500 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
566.500 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail