loading...
6 SPAVAĆIH SOBA

Obnovljena kamena kuća nedaleko Svetvinčenta

Status Na prodaju
U manjem selu u okolici Svetvinčenta prodaje se obnovljena kamena kuća sa dvorištem, bazenom i višenamjenskom pomoćnom građevinom.

 

163 m2

Kuća

 

226 m2

Zemljište

 

6

Spavaće sobe

 

Na upit

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20756

Oznaka

Ključne osobine

  • Mirno selo na području Svetvinčenta
  • Plaža 14 km
  • 6 Spavaćih soba │ 2 Kupaonice │ 12 Ležajeva
  • Pomoćna građevina │ 1 Etaža ▪ 34,00 m2
  • Zemljište 226 četvornih metara
  • Skimerski bazen 15,00 m2
 

Opis

U manjem selu u okolici Svetvinčenta prodaje se obnovljena kamena kuća sa dvorištem, bazenom i višenamjenskom pomoćnom građevinom.

Kuća je izgrađena na mjestu stare kuće, te je od nje naslijedila neke nosive zidove i osnovne arhitektonske karakteristike. Stambeni prostor se prostire kroz tri etaže, a pregradni zidovi nisu izvedeni. Međukatne konstrukcije i krovna konstrukcija se izvedeni na tradicionalni način iz drvene građe – u kombinaciji s vidljivim kamenom na pojedinim zidovima može se postići vrlo efektan interijer.

Kući pripadaju dva dvorišta, u zapadnom dvorištu izgrađena je prizemna pomoćna građevina koja se može urediti kao ljetna kuhinja, a u istočnom dvorištu nalazi se bazen.

Budući da se kuća prodaje u ovom stanju, budući vlasnici mogu je po svojoj želji sami završiti i opremiti. Druga opcije je da prodavatelj i njegova građevinska ekipa prema zahtjevima budućih vlasnika završi kuću.

Lokacija

Istra je plavo-zelena oaza isprepletena mrežom obiteljskih agroturizama, vinskih podruma s vinima autohtonih sorta, biciklističkim stazama te rajskim plažama. Tipična seoska lokacija u unutrašnjosti Istre, gdje se nalazi kuća, bogata je zanimljivostima i raznovrsnim sadržajima:
More │ Plaža 14 km
Sport i zabava │ Igralište za mali nogomet 400 m ▪ Adrenalinski park 10 km
Promet │ Ulaz na autocestu Vodnjan 10 km ▪ Zračna luka Pula 21 km
Zanimljivosti │ Jama Feštinsko Kraljevstvo 15 km ▪ Park Kažuna 9 km
slika
Zapadna fasada
slika 
slika 
slika
Istočna fasada

Prizemlje

slika
Prizemlje
slika 

1. kat

slika
1. kat
slika 

Potkrovlje

slika
Potkrovlje
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail