loading...
IZVANREDNA KVALITETA GRADNJE

Luksuzna vila u okolici Rovinja

Status Na prodaju
Suvremena vila sa četiri spavaće sobe, voluminoznim dnevnim boravkom i raskošnom zonom za opuštanje nalazi se u mirnom, seoskom ambijentu zapadne Istre te nudi pogled na more i zelenilo.

 

229 m2

Kuća

 

984 m2

Zemljište

 

4

Spavaće sobe

 

1.150.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20766

Oznaka

Ključne osobine

  • Mirno selo na području Rovinja
  • 4 Spavaće sobe │ 4 Kupaonice │ 1 WC
  • Zemljište 984 četvornih metara
  • Skimerski bazen 48,00 m2
  • Hidromasažna kada Jacuzzi │ 6 Osoba
  • Izgrađeno 2022. g.
 

Opis

Suvremena vila sa četiri spavaće sobe, voluminoznim dnevnim boravkom i raskošnom zonom za opuštanje nalazi se u mirnom, seoskom ambijentu zapadne Istre te nudi pogled na more i zelenilo. Moderno uređen interijer nudi sav potreban komfor za 8-10 gostiju, a vanjski prostor je podijeljen u nekoliko zona za opuštanje i uživanje pod vedrim nebom.

Prizemljem dominira svjetao i prozračan dnevni boravak uređen u neutralnim tonovima, kojega krasi minimalistička rasvjeta i moderan namještaj. Nekoliko stepenica iznad dnevnog boravka smješten je prostor za blagovanje i pripremu hrane. Vrhunski opremljena kuhinja u obliku slova L, moderno je dizajnirana, a u centru se nalazi kuhinjski otok s visećom napom. U prizemlju nalazimo još jednu spavaću sobu s kupanicom, wc i praonicu. Prvi kat je rezerviran za spavaće sobe, kojih ima tri, a svaka ima vlastitu kupaonicu, dok je glavna spavaća soba dodatno opremljena s velikom terasom iz koje se pruža pogled na more.

Vanjski prostor suvremeno je uređen i traži minimalno održavanja, dok se istovremeno gostima nudi mogućnost boravka u različitim zonama. Središnji dio dvorišta zauzima pravokutan plavi bazen sa širokim stepeništem, a odmah uz njega nalazi se upuštena lounge zona koja je idealna za večernja druženja s prijateljima uz fire pit. Vrući dani mogu se provoditi u dubokoj hladovinu koju nudi natkrivena terase ili u prijatnoj sjeni koju nudi ljetna kuhinja. Ovdje se može pripremati razna jela na roštilju, uz neizostavno uživanje u istarskim vinima. Zaželite li se masaže i opuštanja u mjehurićima, dovoljno je izaći iz dnevnog boravka i možete se osvježiti u hidromasažnoj kadi.

Radi smanjenja potrošnje električne energije na krov su postavljeni fotonaponski paneli ukupne snage 10,7 kW, a kuća je opremljena sa sustavom za omekšanjem vode.

Ukratko, ova vila na rubu malog sela u blizini Kanfanara nudi mirno okruženje u prirodnom ambijentu. Sadrži četiri spavaće sobe s vlastitim kupaonicama, pogled na more s prvog kata, prostrani dnevni boravak s velikim staklenim otvorima, natkrivenu terasu s ljetnom kuhinjom, dugi bazen sa sunčalištem, vanjski prostor za druženja, modernu kuhinju s otokom, dnevni boravak s kaminom, privatni parking za pet automobila te potencijal za ulaganje u nekretnine i ljetni turistički najam.
slika
Jugozapadna fasada
slika 
slika 
slika 
slika
Sjeverozapadno pročelje
slika
Sjeveroistočna fasada
slika
Jugoistočno pročelje
slika 
slika 
slika
Ljetna kuhinja | 15 m2
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Bazen | 48 m2
slika 
slika 
slika 

Prizemlje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. kat

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prilozi

prilog
prilog
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
1.150.000 €
Cijena
34.500 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
1.184.500 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail