loading...
Samo 8 km od mora

Moderna kuća u okolici Višnjana

Status Na prodaju
Smještena u neposrednoj blizini Višnjana, ova kuća predstavlja primjer modernog dizajna i nudi luksuzni životni stil.

 

241 m2

Kuća

 

825 m2

Zemljište

 

4

Spavaće sobe

 

882.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20769

Oznaka

Ključne osobine

  • Mirno mjesto nedaleko od Poreča
  • Plaža 8 km
  • 4 Spavaće sobe │ 3 Kupaonice │ 8 Ležajeva
  • Bazen │ 42,00 m2
  • Zemljište 825 četvornih metara
  • Izgrađeno 2018. g.
 

Opis

Smještena u neposrednoj blizini Višnjana, ova kuća predstavlja primjer modernog dizajna i nudi luksuzni životni stil. Kuća odiše suvremenom elegancijom, s uglađenim arhitektonskim linijama i preciznom pažnjom posvećenom detaljima. Vanjski prostor upotpunjen je bazenom od 42 četvorna metra, savršenim za okrepljujuće plivanje. Pokraj bazena nalazi se prostrano sunčalište koje vas poziva da se opustite i upijete sunčeve zrake. Hidromasažna kada poboljšava iskustvo na otvorenom i pruža umirujuću oazu za opuštanje. Vanjski prostor zaokružen je šarmantnom ljetnom kuhinjom, zajedno sa stolom za blagovanje za osam osoba, idealno za održavanje nezaboravnih okupljanja i uživanje u ukusnim obrocima.

Spuštajući se u podrum, otkrit ćete kulinarsko utočište - suvremenu kuhinju besprijekorno integriranu s blagovaonicom. Osim toga, podrum nudi fitness i spa zonu, sa saunom u kojoj se možete prepustiti trenucima opuštanja i pomlađivanja. Pokraj saune nalazi se potpuno opremljena teretana koja vam omogućuje da održite aktivan život bez napuštanja udobnosti svog doma.

Prostrani dnevni boravak u prizemlju služi kao srce doma. Ovdje ćete pronaći kamin koji stvara topao i privlačan ambijent. Dnevni boravak skladno je povezan s kuhinjom U oblika i blagovaonicom. Ova moderna kuhinja može se pohvaliti velikim radnim prostorom i vrhunskim aparatima, osiguravajući izniman kulinarski doživljaj. U prizemlju se također nalazi udobna spavaća soba, koja nudi privatnost i udobnost, kao i druga spavaća soba s vlastitom kupaonicom.

Kada se popnete na prvi kat, pronaći ćete dvije elegantne spavaće sobe koje odišu mirom i profinjenim stilom. Ove spavaće sobe nadopunjuje ukusno dizajnirana kupaonica s modernim namještajem. Dodatno, prvi kat sadrži prostranu terasu, koja nudi privatno utočište s panoramskim pogledom, gdje se možete opustiti i uživati u ljepoti okolnog krajolika.

Ukratko, ova kuća usklađuje moderan dizajn i niz poželjnih značajki. Blizina Višnjana, zajedno s luksuznim sadržajima kao što su bazen sa sunčalištem, sauna, teretana i hidromasažna kada i ljetna kuhinja, čine ga idiličnim utočištem za luksuzan život i zabavu.
slika
Jugozapadna fasada
slika 
slika
Bazen | 42 m2
slika 

Prizemlje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. kat

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Podrum

slika 
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
882.000 €
Cijena
26.460 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
908.460 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail