loading...
Pet odličnih apartmana

Apartmanska kuća u mirnoj ulici u Rovinju

Status Na prodaju
Na prodaju je očaravajuća obiteljska kuća smještena na mirnoj lokaciji u popularnom kvartu Rovinja.

 

301 m2

Kuća

 

877 m2

Zemljište

 

6

Spavaće sobe

 

2.000.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20772

Oznaka

Ključne osobine

  • Tražena lokacija u Rovinju
  • Plaža 700 m
  • Katnica │ 4 Stana ▪ 5 Spavaćih soba ▪ 5 Kupaonica ▪ 3 Etaže ▪ 250,84 m2
  • Kuća za goste │ 1 Stan ▪ 1 Spavaća soba ▪ 1 Kupaonica ▪ 1 Etaža ▪ 49,25 m2
  • Obnovljeno 2018. g.
  • Zemljište 877 četvornih metara
 

Opis

Na prodaju je očaravajuća obiteljska kuća smještena na mirnoj lokaciji u popularnom kvartu Rovinja. Ova iznimno dobro opremljena i redovito održavana nekretnina nudi vlasnički stan i tri turističkih apartmana, pružajući vam izvanrednu priliku za udoban život i poslovne mogućnosti.

Kuća se prostire kroz tri etaže - suteren, prizemlje i 1. kat. Suteren, najniža etaža kuće, može se doseći vanjskim jednokrakim stepenicama i sadrži kotlovnicu i spremište. Prizemlje, na kojem se nalazi glavni ulaz, obuhvaća tri apartmana. Na 1. katu, koji je dostupan vanjskim jednokrakim stepenicama, smješten je vlasnički stan.

Ova nekretnina se nalazi na mirnoj lokaciji koja pruža sve potrebne sadržaje u blizini. Plaža je udaljena samo 700 metara, dok se dućan, kafić, restoran, osnovna škola, nogometno igralište, igralište za rukomet i prekrasna Park šuma Zlatni Rt nalaze na udobnoj udaljenosti.

Na imanju površine 877 četvornih metara, uz glavnu kuću, nalaze se i dodatne zgrade. Kuća za goste nudi jedan stan s jednom spavaćom sobom i jednom kupaonicom na jednoj etaži. Također, na imanju se nalazi vrtna kućica površine 12,70 četvornih metara i parkirna nadstrešnica za više automobila.

Ova obiteljska kuća predstavlja izvanrednu priliku za udoban život s mogućnostima generiranja prihoda. Njezina izvrsna lokacija, dobra održavanost i višestruka upotrebljivost čine je atraktivnom za obiteljski život ili poslovne aktivnosti. Ne propustite priliku postati vlasnikom ove nekretnine koja nudi sve što vam je potrebno za uživanje u Rovinju.

Glavna kuća

slika
Jugozapadno pročelje
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prizemlje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. kat

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Kuća za goste

slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
2.000.000 €
Cijena
60.000 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
2.060.000 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail