loading...
Savršeno za dvije obitelji

Obnovljena kamena kuća nedaleko Barbana

Status Na prodaju
Nedavno obnovljena i nadograđena kamena kuća raspolaže sa dva stana, bazenom, dvorištem i garažom, a nalazi se u tipičnom malom selu nedaleko Barbana na istočnoj obali Istre.

 

324 m2

Kuća

 

605 m2

Zemljište

 

6

Spavaće sobe

 

350.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20782

Oznaka

Ključne osobine

  • 6 Spavaćih soba │ 3 Kupaonice │ 12 Ležaja
  • Temeljito obnovljeno 2019. g.
  • Sav namještaj je uključen u cijeni
  • Peć na pelete 14 kW
  • Skimerski bazen 28,00 m2
  • Rovinj 30 km - Pula 32 km
 

Opis

Nedavno obnovljena i nadograđena kamena kuća raspolaže sa dva stana, bazenom, dvorištem i garažom, a nalazi se u tipičnom malom selu nedaleko Barbana na istočnoj obali Istre. Kuća se nalazi u sporednoj, mirnoj ulici, koja je asfaltirana te izvrsno povezuje kuću sa obližnjim mjestima – Rovinjem i Pulom udaljenim 30-ak km. Na svega par minuta vožnje od kuće nalazi se adrenalinski park Glavani, a plaža u predivnoj prirodi Raškog zaljeva udaljena je 16 km.

Veći stan sa četiri spavaće sobe i dvije kupaonice idealan je za brojnu obitelj, a zauzima prizemlje i prvi kat, dok se dvosobni apartman nalazi se u potkrovlju. Veći stan je potpuno uređen, namješten, ugrađena je peć na pelete sa distribucijom toplog zraka te je spreman za useljenje.

Potkrovnom stanu se pristupa preko unutarnjeg stubišta iz donjeg stana ali postoji i zaseban ulaz preko vanjskog stubišta koji je predviđen ukoliko se gornji stan iznajmljuje gostima. U potkrovnom stanu su postavljene sve instalacije (voda, struja), vanjska stolarija, ožbukani su zidovi i postavljene podne glazure te je ostalo za ofarbati zidove, postaviti podove, ugraditi rasvjetna tijela, sanitarnu opremu i namještaj.

Prednje, zapadno, dvorište opremljeno je s bazenom i sunčalištem te je prvenstevno namijenjeno za kupanje i sunčanje. Bazen je smješten tik uz visoki zid, koji ga štiti od pogleda, a do njega se nalazi sunčalište s ležaljkama dok je preostali prostor u dvorištu je namijenjen za parkiranje. Obzirom da kuća sa stražnje strane ima garažu kao i komad dvorišta, ova parkirna površina može se po želji ozeleniti i pripojiti sunčalištu.

Kuća je posve legalna, naime izdano je rješenje o legalizaciju što znači da nema zapreka za ishođenjem rješenja o katergorizaciji i iznajmljivanjem kuće. Izvrsno je opremljena za cjelogodišnji boravak te je preporučamo većoj obitelji koja se u kuću može vrlo brzo useliti. Pritom ostaje kao bonus još i apartman u potkrovlju koji može poslužiti kao radni studio ili apartman za goste.
slika 
slika
Zapadna fasada
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Istočna fasada
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prizemlje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. kat

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Potkrovlje

slika 

Prilozi

Situacija | 605 m2
kompas
prilog
Suteren | Tlocrt | 21.00 m2
kompas
prilog
Prizemlje | Tlocrt | 110 m2
kompas
prilog
1. kat | Tlocrt | 80 m2
kompas
prilog
2. kat | Tlocrt | 80 m2
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
350.000 €
Cijena
10.500 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
360.500 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail