loading...
TENIS TEREN

Imanje za aktivan odmor u južnoj Istri

Status Na prodaju
Okruženo zelenim šumama i vinogradima ovo imanje u južnoj Istri nudi pregršt sadržaja za rekreaciju, opuštanje i zabavu veće obitelji ili grupe prijatelja.

 

277 m2

Kuća

 

2.758 m2

Zemljište

 

4

Spavaće sobe

 

1.200.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20783

Oznaka

Ključne osobine

  • 4 Spavaće sobe │ 4 Kupaonice │ 2 WC-a │ 8 Ležaja │ 2 Dopunska ležaja
  • Zemljište 2.758 četvornih metara
  • Tenis teren
  • Skimerski bazen 50,00 m2
  • Dječje igralište
  • Plaža 5 km
 

Opis

Okruženo zelenim šumama i vinogradima ovo imanje u južnoj Istri nudi pregršt sadržaja za rekreaciju, opuštanje i zabavu veće obitelji ili grupe prijatelja. Sadržajno vrlo bogata kuća raspolaže sa ukupno četiri spavaće sobe s vlastitim kupaonicama, od kojih se tri nalaze na prvom katu, a jedna u prizemlju. U sklopu niže etaže nalazi se i prostran dnevni boravak u kojem se možete okupiti uz zidani kamin i ugrijati uz pucketanje vatre. U produžetku dnevnog boravka nalazimo još i blagovanicu sa masivnim drvenim stolom te trendovski opremljenu kuhinju.

Na ovoj etaži smještena je i posebno uređena prostorija za zabavu u kojoj se možete družiti uz šank, zaigrati biljar ili pojesti domaće kobasice ispečene na kamenom ognjištu. Ova kuća je opremljena i sa prostorijom za wellness gdje se možete relaksirati u hidromasažnoj kadi ili prekrasnoj drvenoj sauni, a ljubitelji meditacije mogu se prepustiti uživanju u posebnoj oblikovanoj fotelji.

Prolaz prema bazenu vodi kroz rustikalno uređenu terasu, u sklopu koje se nalazi ljetna kuhinja s ognjištem i stolom za blagovanje. Natkrivena terasa pruža savršenu zaštitu od sunca, a roditeljima željnima hlada pruža odličan pregled na dječjom igrom na bazenu.

Odmah do kuće nalazi se veliko sunčalište opremljeno modernim drvenim ležaljkama i suncobranima, a na samom rubu terase prostire se oveći bazen pravokutnog oblika.

Kamena stazica utopljena u zeleni travnjak vodi dalje kroz vrt u kojemu se između starih maslina nalaze brojni saržaji za igru i rekreaciju – igralište za golf sa 10 rupa, travnjak sa mrežom za odbojku, golovima i košem i dječje igralište. Između njih posebno mjesto zauzeo je tenis teren sa umjetnom travom, na kojem se zahvaljujući reflektorima možete i noću pripremati na slijedeći ATP turnir.

Rijetko koja kuća za odmor u Istri pored teniskog igrališta nudi još i brojne druge mogućnosti za provođenje slobodnog vremena kako na otvorenom tako i unutra, tako da se ovo imanje nameće kao logičan izbor svim investitorima koji žele zahvaljujući dugoj sezonu iznajmljivanja ostvariti brz povrat investicije.
slika
Jugoistočna fasada
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prizemlje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. kat

slika 
slika 
slika 

Prilozi

Idejni projekt
Prizemlje | 212.95 m2
kompas
prilog
1. kat | 63.15 m2
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
1.200.000 €*
Cijena firme
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail