loading...
LJEPOTICA IZ 1920-IH

Stara vila u zaleđu Rovinja

Status PRODANO
Izgrađena vjerojatno sredinom dvadesetih godina prošlog stoljeća ova talijanska vila služila je kao rezidencija zapovjedniku policije sve do drugog svjetskog rata, a nakon toga su u kući obitavale domaće obitelji sve do prije 10-ak godina, kad je napuštena.

 

230 m2

Kuća

 

1.028 m2

Zemljište

 

1925

Godina izgradnje

 

330.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20798

Oznaka

Ključne osobine

  • Blizina Rovinja i Bala
  • Izgrađeno cca. 1925. g.
  • Prizemlje + 1. kat + Tavan
  • Visoki stropovi i svjetao interijer
  • Zapušteni vrt sa prekrasnim velikim stablima
  • Uporabna dozvola
 

Opis

Izgrađena vjerojatno sredinom dvadesetih godina prošlog stoljeća ova talijanska vila služila je kao rezidencija zapovjedniku policije sve do drugog svjetskog rata, a nakon toga su u kući obitavale domaće obitelji sve do prije 10-ak godina, kad je napuštena. Unutarnji prostor vile neuobičajeno je svjetao i voluminozan, a to može zahvaliti velikim prozorima te visokim stropovima - visina je oko 3 metra. U prizemlju se nalaze četiri sobe, kupaonica i centralni hodnik koji se nastavalja na stubište. Na katu nas dočekuje čak pet velikih soba.

Uz kuću dolazi zapušteni vrt kojim dominiraju raznovrsna velika stabla - ladonja, maslina, cedar i lovor. Vrt je sa svih strana ograđen visokom zelenom živicom, pa imate osjećaj da se vila nalazi na malom proplanku usred šume. Uz malo mašte i truda ovaj vrt može fantastično izgledati – prostora ima više nego dovoljno za eventualni bazen ili druge sportske sadržaje.

U stražnjem vrtu nalazi se ruševna kamena kuća, površine 30 četvornih metara te cisterna. Na ovom dijelu vrta može se u hladu stare ladonje urediti parking za nekoliko automobila.

Zanimljiva vila s velikim vrtom neotkriveni je potencijal jer se može vrlo efektno probraziti u vilu s bazenom, mali hotel ili možda heritage restoran. Bez obzira na ideju i sudbinu koja čeka ovu vilu, ona već sad kako zbog blizine Rovinja i Bala te povijesnog konteksta nudi jedinstvenu kombinaciju osobina što je čini podobnom kako za privatnu tako i za poslovnu namjenu.
slika
Sjeveroistočna fasada
slika 
slika
Jugoistočna fasada
slika 
slika
Jugozapadna fasada
slika 
slika 
slika
Ispod betonske ploče nalazi se podzemni spremnik kišnice.

Pomoćna građevina

slika 
slika 
slika
Pomoćna građevina površine 30 četvornih metara je evidentirana u zemljišnim knjigama.
slika 
slika 
slika
Glavni ulaz

Prizemlje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. kat

slika 
slika
Stubište je obnovljeno 80-ih godina prošlog stoljeća.
slika
Visina etaže iznosi tri metra zbog čega se kuća doima vrlo prostranom i svjetlom.
slika 
slika 
slika 
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
330.000 €
Cijena
9.900 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
339.900 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail