loading...

Kuća s bazenom u okolici Marčane

Status Nedavno dodano
Stara kamena kuća u živopisnom mjestašcu na istočnoj obali Istre nedaleko Marčane temeljito je obnovljena prije nekoliko godina i tom prilikom su joj novi vlasnici podarili posve jedinstven izgled prepun maštovitih detalja.

 

114 m2

Kuća

 

156 m2

Zemljište

 

3

Spavaće sobe

 

379.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20814

Oznaka

Ključne osobine

  • Mirno mjesto nedaleko od Marčane
  • Plaža 3 km
  • 3 Spavaće sobe | 2 Kupaonice | 6 Ležaja
  • Obnovljeno u razdoblju 2013. g. - 2023. g.
  • Bazen | 14,00 m2
  • Uporabna dozvola
 

Opis

Stara kamena kuća u živopisnom mjestašcu na istočnoj obali Istre nedaleko Marčane temeljito je obnovljena prije nekoliko godina i tom prilikom su joj novi vlasnici podarili posve jedinstven izgled prepun maštovitih detalja. Kuća je to koja obiluje slikovitim bojama, zanimljivim komadima namještaja te brojnim artefaktima koji su ovdje pronašli novu namjenu. Teško ćete ovdje pronaći trendovski komad namještaja kakvi se danas prodaju po centrima, umjesto toga vlasnici su obnovili stari namještaj iz različitih epoha i sve to začinili s živim bojama karakterističnim za kuće diljem mediterana.

Raspored kuće je logičan i funkcionalan, pa se tako u prizemlju nalazi dnevni dio sa kuhinjom i blagovaonicom, dok su gornji katovi rezervirani za spavaće sobe. Na prvom katu smještene su dvije ugodne spavaće sobe s bračnim krevetima i jedna kupaonica, a potkrovlje je priča za sebe. Ova etaža nastala je spajanjem tavana i drugog kata, pri tome su uklonjeni svi pregradni zidovi, a rezultat je velika, svjetla prostorija s visokim stropom i vidljivom krovnom konstrukcijom. U središnjem dijelu prostorije nalaze se dva stilska kreveta između kojih je sjedeća garnitura, a odmah do stubišta se nalaze wc, kada i originalni kupaonski ormarić s ogledalom.

Vanjski prostor uređen je podjednako kreativno, i premda ne obiluje kvadratima nudi sve što je potrebno za opuštanje i boravak na otvorenom. Bazen, terasa s ležaljkama i gazebo krevet smješteni su na sunčanom, jugoistočnom dijelu dvorišta, a sa suprotne strane nalazi se stol za blagovanje. Bujna vegetacija posađena uz samu granicu štiti od pogleda te nudi prijatan pogled na zelenilo.

Rijetko imamo priliku vidjeti kuću uređenu s toliko pažnje i kreativnosti – sve je tu podčinjeno ideji da uronite u svijet mašte, zaboravite na svakodnevicu i uživate u odmoru. Istočnu Istru krasi očuvana obala i prirodne plaže, a koje su udaljene svega tri kilometra pa ovu kuću preporučamo kreativcima i ljubiteljima prirode.
slika
Sjeveroistočna fasada
slika 
slika
Bazen | 14 m2
slika 

Prizemlje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. kat

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

2. kat

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
379.000 €
Cijena
11.370 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
390.370 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail