loading...

Rovinj, obnovljena kamena kuća

Status PRODANO
Ova ukusno renovirana kamena kuća u blizini Rovinja zadržala je svoj originalni šarm i karakter, a funkcionalno je posve prilagođena modernim standardima.

 

96 m2

Kuća

 

186 m2

Zemljište

 

1

Spavaća soba

 

340.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20839

Oznaka

Ključne osobine

  • Kuća sa tradicionalnim šarmom
  • Mirno selo na području Rovinja
  • Prizemlje + 1. kat
  • 1 Spavaća soba | 2 Kupaonice | 2 Kreveta
  • Temeljito obnovljeno 2024. g.
  • Uporabna dozvola
 

Opis

Ova ukusno renovirana kamena kuća u blizini Rovinja zadržala je svoj originalni šarm i karakter, a funkcionalno je posve prilagođena modernim standardima. S jednom spavaćom sobom i dvije kupaonice, idealna je kao vikendica za manju obitelj koja želi autentično iskustvo boravka u kamenoj kući dok istražuje okolicu Rovinja, Bala i drugih susjednih mjesta.

Izvana, kuća je blago obnovljena, ističući prirodnu ljepotu kamenih zidova obogaćenih patinom, što joj daje snažan i povijesni izgled. Unutrašnjost prati jednostavan, topao stil uređenja s naglaskom na drvu i kamenu. Prizemlje je osmišljeno kao otvoreni prostor s povezanim dnevnim boravkom, kuhinjom i blagovaonicom, dok se kupaonica nalazi u zasebnoj prostoriji. Pločice s tradicionalnim uzorkom prostiru se kroz čitavo prizemlje, savršeno se uklapajući s kamenim zidovima i drvenim elementima.

Dvokrako stepenište vodi na gornji kat, s donjim krakom izrađenim od masivnih starih kamenih stepenica, dok je gornji krak moderno oblikovan od hrastovih gazišta. Prvi kat nudi spavaću sobu i dodatnu kupaonicu, s podovima od debelog seljačkog drveta koje se lijepo slaže s kamenim zidovima i starim drvenim gredama u stropu.

Izlaz iz dnevnog boravka vodi na natkrivenu terasu na zapadnoj strani kuće, pružajući izvrsnu zaštitu od sunca i kiše te dovoljno prostora za uživanje za cijelu obitelj. Posebna atrakcija na terasi je prekrasno ognjište od masivnog kamena s velikim otvorom za roštiljanje.

Preostali dio dvorišta jednostavno je uređen s travnjakom i stazicom od kamenih ploča, ograđen tradicionalnim kamenim suhozidom.
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prizemlje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. kat

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
340.000 €
Cijena
10.200 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
350.200 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail