loading...

Kamena kuća u okolici Kanfanara

Status Dodano prošli tjedan
U idiličnom seoskom okruženju, nedaleko Kanfanara, na samo 20-ak kilometara udaljenosti od Rovinja, nalazi se dražesno obnovljena kamena kuća s prostranim dvorištem.

 

161 m2

Kuća

 

827 m2

Zemljište

 

3

Spavaće sobe

 

480.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20848

Oznaka

Ključne osobine

  • Pitomo selo nedaleko Kanfanara
  • Limski zaljev 13 km - Plaža 20 km
  • Dvije kuće s ukupno tri spavaće sobe
  • Zemljište 827 četvornih metara
  • Obnovljeno 2023. g.
  • Uporabna dozvola
 

Opis

U idiličnom seoskom okruženju, nedaleko Kanfanara, na samo 20-ak kilometara udaljenosti od Rovinja, nalazi se dražesno obnovljena kamena kuća s prostranim dvorištem. Kuća odiše tradicionalnim šarmom, savršeno se uklopivši u autentičan seoski ambijent. Kamena fasada, tradicionalni krov na dvije vode te prozori s žiovpisnim kapcima naglašavaju njezinu karakterističnu ljepotu. Nadstrešnica od drveta pruža ugodan prostor na otvorenom, idealan za opuštanje podalje od sunca ili kiše. Orijentirana prema jugoistoku, kuća nudi prekrasan pogled na vlastito zemljište, koje je prostrano i potpuno ograđeno, a duž granica ukrašeno raznolikim biljkama. Središnji dio zemljišta ostavljen je slobodnim, pružajući mogućnost za eventualno postavljanje bazena ili uređenje vrta.

Ova kuća nudi izvanredno rješenje za dvije manje obitelji, sastavljene od dva stana koji zajedno imaju tri spavaće sobe. Manji stan, površine 61,10 m2, smješten je na zapadnom krilu kuće i sastoji se od dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, kupaonice i ostave u prizemlju te spavaće sobe i radne sobe na prvom katu, uz zasebnu natkrivenu terasu.

Drugi dio kuće, nešto veći s površinom od 86,80 m2, obuhvaća dvije spavaće sobe i kupaonicu na prvom katu te kuhinju, dnevni boravak, blagovaonicu i kupaonicu u prizemlju. Velika natkrivena terasa koja pripada ovom dijelu kuće savršena je za zajednička druženja i uživanje u mirnom seoskom okruženju.

Oba stana nedavno su temeljito renovirana i opremljena novim namještajem, što omogućuje budućem vlasniku brzo i jednostavno useljenje. Ova kuća je idealan izbor za sve koji traže dom za dvije obitelji u seoskom okruženju nedaleko od Rovinja. Veliko dvorište nudi beskonačne mogućnosti, bilo za vlastiti uzgoj hrane, proširenje kuće ili izgradnju bazena, pružajući novom vlasniku širok spektar opcija za oblikovanje prostora prema vlastitim željama i potrebama.

Eksterijer

slika
Jugozapadno pročelje
slika 
slika
Jugoistočna fasada
slika 
slika
Sjeveroistočno pročelje
slika 
slika 

Prizemlje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. kat

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prizemlje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. kat

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
480.000 €
Cijena
14.400 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
494.400 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail