loading...

Zemljište sa pogledom na more u okolici Grožnjana

Status Na prodaju
Na brežuljku u blizini Grožnjana smješteno je ovo građevinsko zemljište površine 1.546 m2. Iz razine zemljišta se pruža predivan pogled na more prema jugozapadu.

 

1.546 m2

Zemljište

 

20 km

More

 

197.000 €

Cijena

 

127,43 €

Cijena/m2

 

3%

Porez

 

40441

Oznaka

Ključne osobine

  • Otvoreni pogled na more
  • Mirna lokacija na rubu manjeg sela
  • Grožnjan 3,5 km; Buje 12 km; Istralandia 16 km; Plaža 20 km; Poreč 28 km
  • Voda i struja u blizini; asfalt
  • Savršena prilika za investiciju
  • Idealni broj kuća: 1
 

Opis

Na atraktivnoj lokaciji u blizini Grožnjana smješteno je ovo građevinsko zemljište površine 1.546 m2. Iz razine zemljišta se pruža predivan pogled na more. Zemljište je stambene namjene, te dozvoljena je izgradnja stambenih građevina - kuća i vila. Prije početka gradnje nužno je ishoditi samo građevinsku dozvolu odnosno odgovarajući akt za građenje (nema obveze donošenja prostornog plana nižeg reda). Moguć je dokup susjednog zemljišta.

Lokacija

Zemljište se nalazi na brežuljku, ispred kojega teren blago pada prema jugu. Mjesto Grožnjan u kojemu se nalaze trgovine, kafići, škole, galerije, župna crkva i gostionice udaljeno je tek 3,5 km. Najbliža plaža kod mjesta Novigrad udaljena je 20 km. Udaljenost do najbližeg trgovačkog centra iznosi 20 km. U okolici nalazimo ove atrakcije:
- 3 km biciklističko pješačka staza Parenzana prolazi trasom nekadašnje uskotračne pruge kroz razgibani krajolik sjeverne Istre;
- 5 km zaštićena šuma u dolini rijeke Mirne najpoznatije je stanište tartufa i
- 16 km aquapark Istralandia raspolaže s brojnim toboganima, bazenima i ostalim vodenim iznenađenjima.
 
Udaljenost do zračne luke Pula iznosi 70 km, a do najbližeg ulaza na autocestu 15 km. Udaljenosti od ostalih mjesta: Buje 12 km, Poreč 28 km, Zagreb 234 km, Beč 518 km i München 535 km.
 

Infrastruktura

Prilazni put do zemljišta je asfaltiran. Obzirom da u naselju ne postoji kanalizacijska mreža, radi zbrinjavanja otpadnih voda planirana je izgradnja vlastite septičke taložnice. U blizini zemljišta je postavljena javna infrastruktura vodovoda i struje.
slika
Zemljište je idealno položeno na južnoj padini sa pogledom na more prema zapadu.
slika
Pogled iz zapada
slika
Pogled iz jugoistoka
slika
Pogled sa sjevera
slika 
slika 

Prilozi

prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
197.000 €
Cijena
5.910 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
202.910 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail