loading...

Građevinsko zemljište između Barbana i Žminja

Status Na prodaju
Građevinsko zemljište u mirnom, zelenom okruženju, tipičnom za središnju Istru, prilika je za svakoga tko treba kuću s velikom okućnicom ili želi izgraditi nekoliko kuća za odmor.

 

3.537 m2

Zemljište

 

21 km

More

 

105.000 €

Cijena

 

30,00 €

Cijena/m2

 

3%

Porez

 

40483

Oznaka

Ključne osobine

  • Pitomo selo nedaleko Žminja
  • Raški zaljev 18 km
  • Rovinj 30 km
  • Zemljište 3.537 četvornih metara
 

Opis

Građevinsko zemljište u mirnom, zelenom okruženju, tipičnom za središnju Istru, prilika je za svakoga tko treba kuću s velikom okućnicom ili želi izgraditi nekoliko kuća za odmor. Smještena na blagoj južnoj padini, ova ekspanzivna parcela proteže se na približno 3357 četvornih metara, nudeći idealno platno za stambenu izgradnju.

Položaj ovog zemljišta osigurava mirno i ruralno okruženje, omogućavajući stanovnicima da prihvate mir i spokoj okoline. Udaljeno samo 6,5 kilometara od šarmantnog sela Žminj, koje pruža atmosferu bliske zajednice i jednostavan pristup lokalnim sadržajima.

Za one koji traže živopisnije iskustvo, užurbani grad Rovinj udaljen je kratkih 29 kilometara vožnje. Ovdje možete uroniti u razne kulturne atrakcije, živahne restorane i bogatu tapiseriju povijesnih znamenitosti. Kad dođe vrijeme za uživanje u suncu i pijesku, samo 20 kilometara od kopna čeka vas prekrasan Raški zaljev. Uživajte u netaknutim obalnim krajolicima, prepustite se vodenim aktivnostima ili se jednostavno opustite na primamljivim obalama.

Kako se približavate zemljištu, uživat ćete u povoljnom pristupu preko asfaltirane ceste koja prolazi duž zapadne strane imanja. Ova dobro održavana prometnica osigurava nesmetano putovanje i olakšava prijevoz kako za stanovnike tako i za građevinske svrhe.

Neposredno susjedstvo odiše šarmantnim ambijentom kojeg karakteriziraju slikovita oranica, ljupke kućice i bujne šume. Okružite se prirodnom ljepotom sela, gdje svaki dan nudi divan spoj mira i krajolika koji izaziva strahopoštovanje.

Svojom značajnom površinom, ovo građevinsko zemljište predstavlja izvrsnu priliku za stvaranje male stambene zajednice ili privatnog odmorišta. Velikodušna veličina omogućuje izgradnju 3 do 5 kuća, pružajući svestranost i mogućnost dizajniranja jedinstvenih arhitektonskih stilova koji odgovaraju individualnim preferencijama.

Ne propustite priliku posjedovati ovaj izuzetan komad zemlje u južnoj Istri. Prihvatite mirni šarm sela, uživajte u pogodnostima obližnjih sela i gradova i stvorite utočište savršeno po mjeri vaših stambenih snova.
slika
Pogled iz jugozapada
slika
Pogled iz jugoistoka
slika
Pogled sa sjevera
slika
Pogled iz sjeveroistoka
slika
Pogled iz juga
slika
Pogled na jugoistok
slika
Pogled iz sjeverozapada

Prilozi

kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
105.000 €
Cijena
3.150 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
108.150 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail