loading...

Zemljište na području Motovuna

Status Na prodaju
Smješteno na jugozapadnoj padini ovo zemljište s projektom za luksuznu vilu nudi panoramski pogled na brežuljke, mirno susjedstvo i brojne kulturno gastronomske sadržaje u blizini.

 

1.965 m2

Zemljište

 

31 km

More

 

300.000 €

Cijena

 

153,00 €

Cijena/m2

 

3%

Porez

 

40509

Oznaka

Ključne osobine

  • Panoramska lokacija nedaleko od Motovuna
  • Građevinsko zemljište cca. 800 m2
  • Zemljište izvan građevinskog područja 1.165 m2
  • Uz rub građevinskog područja
  • Oprtalj 13 km ▪ Pazin 19 km ▪ Grožnjan 20 km
 

Opis

Smješteno na jugozapadnoj padini ovo zemljište s projektom za luksuznu vilu nudi panoramski pogled na brežuljke, mirno susjedstvo i brojne kulturno gastronomske sadržaje u blizini. Ovo veliko građevinsko zemljište prostire se na 1965 m2 i krasi se prekrasna jugozapadna padina s koje se pruža panoramski pogled na okolno zelenilo i brežuljke. Zemljište je podijeljeno na dva dijela: manji dio od 800 m2 koji je predviđen kao stambena građevinska parcela, te veći poljoprivredni dio od 1165 m2.

Za ovo zemljište je pomno osmišljen projekt luksuzne kamene vile, predviđene na tri etaže. Objedinjujući bezvremenski šarm tradicionalne istarske arhitekture, ova se vila skladno uklopila u slikoviti krajolik pridržavajući se suvremenih standarda gradnje. Vila nudi idealno utočište za 6-8 gostiju, osiguravajući maksimalnu udobnost i luksuz. Sa svojim izvanrednim dizajnom, vila se neprimjetno uklapa u prekrasan prirodni okoliš.

Pristup imanju je olakšan neasfaltiranom cestom uz sjeveroistočnu granicu. Međutim, valja napomenuti da je asfaltirana cesta udaljena svega 50 metara od zemljišta, što omogućava dobru povezanost s okolnim mjestima.

Lokacija ovog nekretninskog dragulja doista je izuzetna. Smještena na rubu građevinskog područja, ova nekretnina nudi osjećaj osamljenosti i privatnosti. Nedostatak građevinskog zemljišta ispred osigurava nesmetan pogled na maslinike, livade i šume, uranjajući u mir prirode. Najbliži grad, Motovun, udaljen je samo 5 kilometara, nudi šarmantan i povijesni ambijent. Osim toga, prekrasne plaže Novigrada su lako dostupne, a nalaze se samo 31 kilometar od objekta. Za ljubitelje outdoora, poznata biciklistička staza Parenzana udaljena je svega 2 kilometra, pruža izvrsnu priliku za ležernu vožnju slikovitim krajolikom. Istraživanje kulturne i umjetničke baštine regije također je užitak, sa starim gradom Oprtljem udaljenim samo 13 kilometara i gradom umjetnika Grožnjanom udaljenim 20 kilometara.

Život na ovoj prekrasnoj lokaciji pruža stanovnicima pristup mnoštvu aktivnosti, uključujući vožnju biciklom, uživanje u izvrsnoj gastronomiji regije i uranjanje u bogatu povijest i baštinu Istre.

Ne propustite ovu rijetku priliku da posjedujete komadić raja u srcu središnje Istre. Prihvatite mir, luksuz i prirodnu ljepotu koja vas čeka u ovoj pomno isplaniranoj kamenoj vili na prestižnom građevinskom zemljištu.
slika
Pogled iz zapada
slika
Pogled iz sjeverozapada
slika
Zemljište je idealno položeno na jugozapadnoj padini.
slika
Pogled iz sjeveroistoka
slika
Pogled sa sjevera
slika
Pogled iz sjeverozapada
slika
Duž sjeverozapadne međe zemljišta prolazi javni put.
slika
Jugozapadno pročelje
slika 

Prizemlje

slika 
slika 

1. kat

slika 

Podrum

slika 
slika 
slika 
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
300.000 €
Cijena
9.000 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
309.000 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail