loading...

Građevinsko zemljište u okolici Svetvinčenta

Status Na prodaju
Izvanredno građevinsko zemljište u okolici Svetvinčenta okruženo je zelenilom i nudi brojne mogućnosti za investiranje.

 

4.618 m2

Zemljište

 

24 km

More

 

270.000 €

Cijena

 

58,47 €

Cijena/m2

 

3%

Porez

 

40510

Oznaka

Ključne osobine

  • Seoski ambijent nedaleko od Svetvinčenta
  • Zemljište 4.618 četvornih metara
  • Savršeno mjesto za veliko imanje
  • Rovinj 23 km ▪ Motovun 31 km ▪ Pula 35 km
 

Opis

Izvanredno građevinsko zemljište u okolici Svetvinčenta okruženo je zelenilom i nudi brojne mogućnosti za investiranje. Ovo veliko građevinsko zemljište prostire se na impresivnih 4618 m2 i idealno je za stambenu izgradnju. Smješteno na slikovitoj jugoistočnoj padini, ovo imanje nudi mirno utočište okruženo bujnim zelenilom i tišinom.

Zemljište je promišljeno omeđeno čvrstim kamenim zidovima na svojim južnim, jugoistočnim i jugozapadnim granicama, pružajući i estetsku privlačnost i osjećaj privatnosti. Ovi kameni zidovi dodaju dašak rustikalnog šarma imanju dok definiraju njegove granice bezvremenskom elegancijom.

Pristup zemljištu je olakšan asfaltiranom cestom duž jugozapadne strane, čime je omogućen nesmetan i ugodan ulaz. Osim toga, neasfaltirane ceste duž jugoistočne granice nude alternativne mogućnosti pristupa, što doprinosi fleksibilnosti posjeda.

Smješten u središnjoj južnoj Istri, ovo mjesto utjelovljuje prirodnu ljepotu i mir regije. Imanje je okruženo bujnom šumom, što dodatno pojačava osjećaj osamljenosti i nudi idiličnu pozadinu za vaš dom iz snova.

U susjedstvu ćete na sjeveroistočnoj strani pronaći prostrane površine neopterećene zgradama. To osigurava da vaš pogled ostane neprekinut, što vam omogućuje da u potpunosti cijenite netaknutu prirodu i uživate u miru ovog područja.

Najbliže selo, Kanfanar, udaljeno je 5 kilometara, što omogućuje jednostavan pristup osnovnim sadržajima i uslugama. Za širu ponudu nadohvat ruke su gradovi Rovinj, Motovun i Pula udaljeni 23 kilometra, 31 kilometar i 35 kilometara. Ni čari obale nisu daleko, a najbliža plaža udaljena je samo 22 kilometra.

Regija nudi mnoštvo atrakcija i aktivnosti za ljubitelje prirode i avanturiste. Na samo 14 kilometara udaljenosti možete se diviti očaravajućem slapu Zarečki Krov ili istraživati Limski zaljev koji oduzima dah, poznat po svojoj zapanjujućoj prirodnoj ljepoti. Okolica je također utočište za ljubitelje biciklizma i planinarenja, s brojnim stazama za istraživanje i uživanje.Ne propustite ovu izuzetnu priliku za posjedovanje komadića raja u središnjoj južnoj Istri. Prihvatite mir, prirodnu ljepotu i potencijal da izgradite svoj dom iz snova ili razvijete više rezidencija na ovom prostranom i spokojnom građevinskom zemljištu.
slika
Pogled iz istoka
slika
Pogled iz sjeveroistoka
slika 
slika
Pogled iz jugoistoka
slika
Pogled sa sjevera
slika
Pogled iz juga
slika
Pogled iz zapada
slika
Pogled iz jugoistoka
slika 

Prilozi

prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
270.000 €
Cijena
8.100 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
278.100 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail