loading...

Poljoprivredno zemljište u Rovinju

Status Na prodaju
Predstavljamo vam izvanrednu priliku za posjedovanje šarmantnog poljoprivrednog zemljišta u mirnom okruženju Rovinja.

 

696 m2

Zemljište

 

5 km

More

 

27.000 €

Cijena

 

38,80 €

Cijena/m2

 

3%

Porez

 

40512

Oznaka

Opis

Predstavljamo vam izvanrednu priliku za posjedovanje šarmantnog poljoprivrednog zemljišta u mirnom okruženju Rovinja. Prostirući se na 696 četvornih metara, ovo zemljište predstavlja idealno utočište za pojedince s prebivalištem u Rovinju koji žele dodatni vrtni prostor kako bi poboljšali svoj stil života.

Uz nedavno očišćen krajolik, ovo zemljište pruža prazno platno za vaše kreativne vizije. Mogućnosti su beskrajne, bilo da sanjate o uzgoju lijepog vrta, podizanju privatnog voćnjaka ili se jednostavno prepustite miru prirode.

Pristup zemljištu je povoljan, s neasfaltiranom cestom koja se proteže duž zapadne granice, dodajući dašak rustikalnog šarma. Štoviše, asfaltirana cesta udaljena je samo 30 metara, što omogućuje besprijekornu povezanost i lak pristup nekretnini. Vodovod je povoljno smješten u neposrednoj blizini, s druge strane ceste. To osigurava pouzdanu opskrbu vodom, omogućujući vam da s lakoćom njegujete svoj vrt ili ispunjavate sve druge potrebe vezane uz vodu.

Dok uživaju u spokoju okoline, stanovnici će također cijeniti blizinu bitnih sadržaja i atrakcija. Živahni grad Rovinj, udaljen samo 4 kilometra, nudi bogatu kulturnu baštinu i bezbroj modernih pogodnosti. Uživajte u istraživanju šarmantnih ulica, prepuštanju lokalnoj gastronomiji i uronjenju u živopisnu atmosferu grada.

Za ležerne dane uz more, samo 5 kilometara od zemljišta nalazi se prekrasna plaža. Sunčajte se, uživajte u blagom morskom povjetarcu i uživajte u kristalno čistom moru koje vas čeka.

Lokacija također predstavlja niz aktivnosti koje odgovaraju različitim interesima. Ukrcajte se na slikovite biciklističke staze koje vam omogućuju da istražite prirodna čuda ovog područja, a da pritom ostanete aktivni i okrijepljeni. Osim toga, regija se može pohvaliti bogatom gastronomskom scenom koja nudi mnoštvo kulinarskih užitaka koji će zadovoljiti i najizbirljivija nepca.

Ne propustite ovu izuzetnu priliku za posjedovanje poljoprivrednog zemljišta u mirnom okruženju Rovinja. Bilo da tražite mirno utočište ili se želite upustiti u poljoprivredu, ovo imanje pruža savršeno platno za ostvarenje vaših snova. Prihvatite tišinu, prirodnu ljepotu i neograničeni potencijal koji vas čekaju na ovoj izvanrednoj lokaciji.

Kontaktirajte nas još danas kako biste iskoristili ovu priliku i osigurali si svoje utočište mira usred slikovitih krajolika Rovinja.
slika 
slika
Pogled iz jugozapada
slika
Pogled sa sjevera

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
27.000 €
Cijena
810 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
27.810 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail