loading...

Rovinj, građevinsko zemljište nedaleko centra

Status Na prodaju
Prodaje se dio građevinskog zemljišta u Rovinju, u stambenoj četvrti udaljenoj 1.300 metara od mora te 1.800 metara od centra.

 

1.035 m2

Zemljište

 

1.3 km

More

 

150.000 €

Cijena

 

145,00 €

Cijena/m2

 

3%

Porez

 

40517

Oznaka

Opis

Prodaje se dio građevinskog zemljišta u Rovinju, u stambenoj četvrti udaljenoj 1.300 metara od mora te 1.800 metara od centra. Vlasnik prodaje svoj udio čija površina iznosi cca. 1035 četvornih metara. Prije početka gradnje suvlasnici u suradnji s gradom trebaju odvojiti dio zemljišta za cestu, a potom podijeliti zemljište sukladno vlasničkim udjelima.

Na zemljištu je moguće izgraditi zgradu sa najviše 4 stana, koja može uključivati podrum, prizemlje, jednu nadzemnu etažu i stambeno potkrovlje. Koeficijent izgradivosti iznosi 30%, pružajući vam mogućnost za kreativnost i prilagodbu vašeg budućeg projekta.

Jedna od glavnih prednosti ove lokacije je što zemljište graniči s već uređenim i izgrađenim naseljem. U susjedstvu se nalazi javna rasvjeta, izgrađene ulice i kompletna infrastruktura, uključujući kanalizaciju. To će vam omogućiti jednostavno povezivanje sa svim potrebnim uslugama.

Centar Rovinja udaljen je samo 1.8 km, što znači da ćete imati lagan pristup svim trgovinama, restoranima i povijesnim znamenitostima koje ovaj prekrasan grad nudi. Plaža Punta Corrente udaljena je samo 1.3 km, što će vam pružiti prekrasnu priliku za uživanje u kristalno čistom moru i prekrasnom obalnom području.

Osim toga, u blizini se nalazi park šuma Zlatni Rt, idealno mjesto za šetnje, rekreaciju i opuštanje u prirodi. Aktivnosti u okolici uključuju kupanje na obližnjim plažama, posjete izvrsnim restoranima, istraživanje poznatih povijesnih lokaliteta, sportove na vodi, jahanje, nogomet i plivanje.

Ne propustite ovu izvanrednu priliku za investiciju u građevinsko zemljište u Rovinju. Svojim idealnim položajem i mogućnostima za gradnju, ovo zemljište pruža vam sve što vam treba za izgradnju vašeg doma ili stambenog projekta. Za više informacija i dogovor o razgledavanju, slobodno nas kontaktirajte.
slika 
slika 
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
150.000 €
Cijena
4.500 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
154.500 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail