loading...

Građevinsko zemljište u Istri, Žminj

Status Nedavno dodano
Okruženo šumama i pašnjacima, ovo građevinsko zemljište nedaleko Žminja zauzima površinu od oko dvije tisuće četvornih metara te je pogodno za izgradnju dvije do tri kuće.

 

2.204 m2

Zemljište

 

24 km

More

 

88.000 €

Cijena

 

40,00 €

Cijena/m2

 

3%

Porez

 

40535

Oznaka

Ključne osobine

  • Seoski ambijent nedaleko od Žminja
  • Zemljište 2.204 četvornih metara
  • Zemljište se nalazi uz samu granicu građevinskog područja
  • Idealno za dvije ili tri kuće
  • Plaža 24 km
 

Opis

Okruženo šumama i pašnjacima, ovo građevinsko zemljište nedaleko Žminja zauzima površinu od oko dvije tisuće četvornih metara te je pogodno za izgradnju dvije do tri kuće.

Zemljište se nalazi na samom južnom rubu građevinskog područja, što je posebno zanimljivo jer je teren blago nakošen u smjeru juga. Pristup na zemljište je omogućen direktno sa asfaltirane prometnice koja prolazi uzduž sjeverne granice zemljišta. Na zemljištu se mogu graditi stambene građevine – kuće i vile sa dvije nadzemne etaže, a izgradivost iznosi oko 30%.

Lokacija je odlično povezana sa okolnim mjestima - Žminj je udaljen svega par kilometara, a do Rovinja ili Pule treba oko pola sata vožnje.

Lokacija

Istra - srcoliki poluotok zaronjen duboko u bistre i modre vode Jadrana, skrovit je vrt ljepote koji otvara vrata sunčanog i toplog Mediterana. U samom centru Istre, okružen pitomim zelenilom i bogatim plodnim poljima, smjestio se Žminj, centar trgovine i obrtništva, poznat po čakavskom saboru, obližnjoj špilji Feštinsko kraljevstvo, konobama sa izvornom istarskom kuhinjom i po proizvodnji tradicionalne istarske tjestenine. Idilična, zelenilom okružena lokacija u zaleđu Žminja, gdje se nalazi zemljište, bogata je zanimljivostima i raznovrsnim sadržajima:
More | Plaža 24 km
Usluge | Dućan 3 km - Kafić ili bar 3 km - Gostionica ili restoran 3 km - Osnovna škola 3 km - Vrtić 3 km - Dom zdravlja 16 km - Apoteka 3 km
Sport i zabava | Nogometno igralište 3 km - Igralište za košarku 3 km
Mjesta u blizini | Pazin 16 km - Rovinj 23 km
Promet | Ulaz na autocestu Žminj 5 km - Zračna luka Pula 44 km
Zanimljivosti | Jama Feštinsko Kraljevstvo 9 km - Pazinska jama 17 km
slika
Pogled sa sjevera
slika
Pogled iz zapada
slika
Pogled iz jugozapada
slika
Pogled iz juga
slika
Pogled iz jugoistoka

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
88.000 €
Cijena
2.640 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
90.640 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail