loading...

Građevinsko zemljište u okolici Rovinja

Status Dodano prije dva mjeseca
Ovo zemljište je savršeno smješteno između obiteljskih kuća u maloj ruralnoj sredini nedaleko Rovinja.

 

830 m2

Zemljište

 

10 km

More

 

131.000 €

Cijena

 

158,00 €

Cijena/m2

 

3%

Porez

 

40544

Oznaka

Ključne osobine

  • Zemljište 830 četvornih metara
  • Mirno selo na području Rovinja
  • Plaža 10 km
  • Idealan oblik za jednu kuću
  • Blaga zapadna padina
 

Opis

Ovo zemljište je savršeno smješteno između obiteljskih kuća u maloj ruralnoj sredini nedaleko Rovinja. Smješteno je na blagoj zapadnoj padini, s pristupom s istočne strane. Udaljeno je samo 10 minuta vožnje od Rovinja i Bala, 20 minuta od Vrsara i pola sata od zračne luke Pule. Ovo je izvrsno mjesto za gradnju kuće, s mogućnošću izgradnje prizemlja, prvog kata i potkrovlja.

Nedaleko zemljišta prolazi popularna biciklističko-pješačka staza koja vodi od Rovinja do Kanfanara, a područje je bogato poljskim putevima i šumskim stazama. Prilazni put je jasno označen u katastarskom planu, što olakšava proces podnošenja zahtjeva za građevinsku dozvolu.

Također, uz ovo zemljište se prodaje još jedno, površine 1.027 četvornih metara, koje je također pogodno za stambenu izgradnju..

Lokacija

Ostaci daleke rimske prošlosti, arhitektura Mletačke Republike, živopisna sela na brežuljcima, slikoviti primorski gradovi s labirintom ulica i kamenih kuća, panoramski pogled na more, inspirativna kuhinja i još mnogo toga čine Istru jedinstvenom. Poznat kao biser istarskog poluotoka, Rovinj je šampion turizma Hrvatske koji ljeti vrvi životom, a zimi pruža mir, obojan čarobnim bojama zalaska sunca i šarmantnom starogradskom jezgrom obogaćenom venecijanskom arhitekturom. Mirna lokacija u zaleđu Rovinja, gdje se nalazi zemljište, bogata je zanimljivostima i raznovrsnim sadržajima:
More | Plaža 10 km
Usluge | Dućan 3 km - Kafić ili bar 3 km - Gostionica ili restoran 3 km - Osnovna škola 2,5 km - Dom zdravlja 10 km - Apoteka 3 km
Sport i zabava | Nogometno igralište 2 km - Igralište za košarku 1,2 km - Posebni rezervat šumske vegetacije Kontija 8,5 km
Mjesta u blizini | Kanfanar 7 km - Bale 10 km
Promet | Ulaz na autocestu Kanfanar 5 km - Zračna luka Pula 35 km
Zanimljivosti | Ruševine srednjovjekovnog Dvigrada 8,5 km
slika 
slika 
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
131.000 €
Cijena
3.930 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
134.930 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail