loading...

Rovinj, građevinsko zemljište za jednu kuću

Status Dodano prije dva mjeseca
Ovo zemljište je okruženo obiteljskim kućama s jedne strane i šumom s druge strane, što ga čini idealnim za izgradnju veće kuće ili vile.

 

1.072 m2

Zemljište

 

10 km

More

 

170.000 €

Cijena

 

158,00 €

Cijena/m2

 

3%

Porez

 

40545

Oznaka

Ključne osobine

  • Pitomo selo nedaleko Rovinja
  • Zemljište 1.072 četvornih metara
  • Blaga zapadna padina
  • Izvrsna lokacija i veličina zemljišta za gradnju kuće s bazenom
  • Plaža 10 km
 

Opis

Ovo zemljište je okruženo obiteljskim kućama s jedne strane i šumom s druge strane, što ga čini idealnim za izgradnju veće kuće ili vile. Nalazi se na blagoj zapadnoj padini, a pristup je moguć sa sjeveroistočne strane. Zemljište ima pravokutan oblik, dimenzija oko 36 x 27 metara, s ukupnom površinom od 1.027 četvornih metara.

Smješteno je na samo 10 minuta vožnje od Rovinja i Bala, 20 minuta od Vrsara i pola sata od zračne luke Pule, što ga čini izvrsnim izborom kako za stanovanje tako i za odmor. U blizini prolazi popularna biciklističko-pješačka staza koja vodi od Rovinja do Kanfanara, a cijelo područje je prepuno poljskih puteva i šumskih staza.

Zemljište se nalazi unutar građevinskog područja gdje je dozvoljena izgradnja stambenih građevina katnosti prizemlje + prvi kat + potkrovlje. Prilazni put je jasno označen u katastarskom planu, što olakšava proces podnošenja zahtjeva za građevinsku dozvolu. Također, uz ovo zemljište se prodaje još jedno, površine 830 četvornih metara, koje je također pogodno za stambenu izgradnju.
slika 
slika 
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
170.000 €
Cijena
5.100 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
175.100 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail