loading...

Rovinj, projekt moderne vile

Status Dodano prije mjesec dana
U tihoj seoskoj idili na području općine Kanfanar, svega 20 km udaljenoj od Rovinja, prodaje se zemljište s projektom i građevinskom dozvolom za izgradnju moderne vile s tri spavaće sobe.

 

967 m2

Zemljište

 

20 km

More

 

185.000 €

Cijena

 

191,31 €

Cijena/m2

 

3%

Porez

 

40549

Oznaka

Ključne osobine

  • Mirna lokacija na rubu manjeg sela
  • Plaža 20 km
  • 3 Spavaće sobe | 3 Kupaonice | 1 WC | 6 Ležaja
  • Zona za opuštanje
  • Skimerski bazen 47,13 m2
  • Ljetna kuhinja 13,69 m2
  • Pogled na more na obzorju
 

Opis

U tihoj seoskoj idili na području općine Kanfanar, svega 20 km udaljenoj od Rovinja, prodaje se zemljište s projektom i građevinskom dozvolom za izgradnju moderne vile s tri spavaće sobe. Ova suvremena vila ističe se ravnim površinama, prostranim natkrivenim terasama i duboko uvučenim prozorima s velikim staklenim površinama. Takav koncept omogućuje da zimi sunce grije kuću, dok se ljeti sprječava nepoželjno pregrijavanje. Velike nadstrešnice također pružaju ugodnu hladovinu s mnogo prostora za opuštanje i boravak.

Unutrašnjost je moderno uređena i podijeljena na dvije etaže, pri čemu je gornja etaža s tri velike spavaće sobe namijenjena noćenju. Sve spavaće sobe imaju vlastite kupaonice, a najveća soba ima i terasu s hidromasažnom kadom. S te etaže pruža se predivan pogled sve do mora u lijepim sunčanim danima, a budući da je kuća orijentirana prema zapadu, s prvog kata se može vidjeti zalazak sunca u more.

Prizemlje je većim dijelom zauzeo masivan dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, te dvije natkrivene terase ukupne površine gotovo 70 četvornih metara. U prizemlju se nalaze predsoblje, jedna kupaonica, ulazni hol sa stubištem te pomoćne prostorije - tehnička soba i praonica rublja.

Vila se nalazi na zemljištu površine 967 četvornih metara, većim dijelom predviđenom za uređenje kao zelena površina s bujnim raslinjem, okružena kamenim zidom. Na ulazu u dvorište ostavljen je prostor za kamenom popločano parkiralište, iz kojega staza vodi prema vili. Bazen zajedno sa sunčalištem nalazi se na zapadnom dijelu zemljišta, idealno smješten pred dnevnim boravkom.

Vila je savršeno smještena na mirnoj seoskoj lokaciji, pogodnoj za izlete do obližnjeg Rovinja, Limskog zaljeva, Bala i Svetvinčenta. Trgovine i gostionice se mogu pronaći u par kilometara udaljenom Kanfanaru ili Žminju.
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
185.000 €
Cijena
5.550 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
190.550 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail