loading...

Rovinj, projekt vile za odmor

Status Dodano prije mjesec dana
U tihoj ruralnoj atmosferi unutar područja općine Kanfanar, udaljene samo 20 km od Rovinja, nudimo zemljište kompletno s projektom i građevinskom dozvolom za izgradnju suvremene vile s četiri spavaće sobe.

 

2.536 m2

Zemljište

 

20 km

More

 

220.000 €

Cijena

 

86,75 €

Cijena/m2

 

3%

Porez

 

40550

Oznaka

Ključne osobine

  • Pitomo selo nedaleko Kanfanara
  • Plaža 20 km
  • 4 Spavaće sobe | 4 Kupaonice | 1 WC | 8 Ležaja
  • Pogled na more na obzorju
  • Građevinsko zemljište stambene namjene 1.065 m2
  • Ishođena je građevinska dozvola
  • Zemljište se nalazi uz samu granicu građevinskog područja
 

Opis

U tihoj ruralnoj atmosferi unutar područja općine Kanfanar, udaljene samo 20 km od Rovinja, nudimo zemljište kompletno s projektom i građevinskom dozvolom za izgradnju suvremene vile s četiri spavaće sobe. Ovo prostrano zemljište, površine veće od 2.500 m2, idealno je za gradnju moderne vile s ravnim linijama, prostranim natkrivenim terasama te prozorima s velikim staklenim površinama. Ovakav dizajn omogućuje prirodno grijanje kuće sunčevom energijom zimi, dok ljeti sprječava pregrijavanje, istovremeno pružajući ugodnu hladovinu i obilje prostora za opuštanje.

Unutrašnjost vile je elegantno uređena i organizirana na dvije etaže. Na gornjoj etaži nalaze se tri prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom, pružajući prekrasan pogled sve do mora u sunčane dane. S obzirom na orijentaciju prema zapadu, s gornje etaže možete uživati i u prekrasnom zalasku sunca u more.

Prizemlje vile obuhvaća prostrani dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, koji se otvaraju prema natkrivenoj terasi površine veće od 50 četvornih metara. Također se na prizemlju nalazi još jedna spavaća soba, predsoblje, sauna s tušem, ulazni hol sa stubištem te pomoćne prostorije poput tehničke sobe i praonice rublja.

Ovo zemljište se nalazi na rubu građevinskog područja, s pogledom na zelene površine na sjeveru - livade, šume i polja. Na ulazu u dvorište, osigurano je kameno popločano parkiralište, dok staza vodi do same vile. Bazen zajedno s prostorom za sunčanje smješten je na zapadnom dijelu zemljišta, savršeno pozicioniran uz dnevni boravak. Na sjevernom dijelu zemljišta, izvan granica građevinskog područja, ostaje dovoljno prostora za maslinik ili manji vinograd.

Ova vila je idealno smještena u mirnom ruralnom okruženju, idealnom za izlete do obližnjih destinacija poput Rovinja, Limskog zaljeva, Bala i Svetvinčenta. Trgovine i restorani nalaze se na nekoliko kilometara udaljenom Kanfanaru ili Žminju.
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
220.000 €
Cijena
6.600 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
226.600 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail