loading...

Nasad badema i maslina u Rovinju

Status Na prodaju
Predstavljamo vam izvanrednu priliku za posjedovanje ogromnog poljoprivrednog zemljišta u prekrasnom okruženju Rovinja.

 

26.372 m2

Zemljište

 

2 km

More

 

791.160 €

Cijena

 

30,00 €

Cijena/m2

 

3%

Porez

 

40514

Oznaka

Opis

Predstavljamo vam izvanrednu priliku za posjedovanje ogromnog poljoprivrednog zemljišta u prekrasnom okruženju Rovinja. Prostirući se na otprilike 26.000 četvornih metara, ovo imanje pravo je utočište za ljubitelje poljoprivrede, a može se pohvaliti mladim nasadom badema i maslina.

Smještena na panoramskoj lokaciji, ova nekretnina nudi prekrasan pogled na more i obližnje otoke. Zamislite da se budite uz nježno milovanje morskog povjetarca i uživate u očaravajućim zalascima sunca iz udobnosti vlastite zemlje. Ovo idilično okruženje stvara spokojan ambijent, nadahnjujući osjećaj mira i harmonije s okolnom prirodnom ljepotom.

Imanje je promišljeno ograđeno tradicionalnim suhozidom, pružajući privatnost i dašak rustikalnog šarma. Zid osigurava vaše poljoprivredno utočište, omogućujući vam da bezbrižno radite i uživate u zemlji.

Pristup nekretnini je olakšan širokom i dobro održavanom neasfaltiranom cestom koja vodi direktno do zemljišta. Nadalje, asfaltirana cesta je udaljena samo 100 metara, što omogućuje laku dostupnost nekretnine i nesmetan prijevoz. Infrastruktura je dobro uređena, uključujući priključak na vodovod. Ovo osigurava pouzdanu opskrbu vodom za vaše poljoprivredne napore, omogućujući vam da se s lakoćom brinete o svojim stablima i žetvi.

Dok uživate u miru zemlje, nadohvat ruke je živahni grad Rovinj. Uronite u bogatu povijest i kulturu grada, istražite njegove šarmantne ulice i prepustite se poznatoj gastronomiji kojom regija obiluje. Najbliža plaža, udaljena samo 3 kilometra, poziva vas da se opustite na njezinim pješčanim obalama i osvježite se u kristalno čistom moru.

Ne propustite ovu izvanrednu priliku za posjedovanje ogromnog poljoprivrednog zemljišta u prekrasnom okruženju Rovinja. Bilo da želite kultivirati uspješan voćnjak badema, njegovati maslinik ili jednostavno uživati u sjaju lokacije, ova nekretnina pruža idealno platno za procvat vaših snova. Prihvatite panoramski pogled, prirodnu ljepotu i neograničeni potencijal koji vas čeka na ovoj izvanrednoj lokaciji.

Kontaktirajte nas još danas kako biste iskoristili ovu priliku i osigurali svoj komadić poljoprivrednog raja usred slikovitih krajolika Rovinja.
slika
Pogled iz sjeveroistoka
slika
Zemljište je idealno položeno na jugozapadnoj padini.
slika
Pogled iz jugoistoka
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
791.160 €
Cijena
23.735 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
814.895 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail