loading...
Vrhunska oprema i uređaji

Dio kuće s dvorištem u Rovinju

Status Na prodaju
Na izvrsnoj lokaciji u Rovinju, udaljenoj 5 minuta hoda od plaže i 10 minuta hoda od starog grada prodaje se temeljito obnovljen prvi kat kuće kojemu pripada dvorište i parking.

 

93 m2

Stan

 

2

Spavaće sobe

 

1

Kupaonice

 

695.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

10549

Oznaka

Ključne osobine

  • Miran rezidencijalni dio mjesta
  • 5 min. hoda od osnovne škole
  • 2 Spavaće sobe │ 1 Kupaonica
  • Dio vrta
  • Parkiralište za dva automobila
  • Zidno grijanje i hlađenje
 

Opis

Na izvrsnoj lokaciji u Rovinju, udaljenoj 5 minuta hoda od plaže i 10 minuta hoda od starog grada prodaje se temeljito obnovljen prvi kat kuće kojemu pripada dvorište i parking. U sklopu prvog kata nalazi se moderno uređen stan koji je sa dvije spavaće sobe idealan je za četveročlanu obitelj naviknutu na visoku razinu komfora.

Središnji dio stana je zajednički prostor u kojemu se nalaze moderna kuhinja, stol za blagovanje i dnevni boravak. Suvremena kuhinja opremljena je vrhunskim uređajima marke Siemens i radnom pločom od inoxa izrađenoj po mjeri. Prirodnog svjetla ima u izobilju zahvaljujući dvjema velikim staklenim stijenama koje vode na balkon. Upravo su veliki otvori na južnoj strani zaslužni što se u dnevnom boravku i blagovaonici može uživati u pogledu na zeleni park i obližnju borovu šumu.

Stanu pripada dio dvorišta - mala zelena oaza koja može biti idealno mjesto za dječju igru, odmor i opuštanje.

Stan je temeljito obnovljen 2017. godine i tom prilikom je ugrađeno zidno grijanje i hlađenje, dizalica topline Mitsubishi, postavljena je stolarija iz mahagonija s trostrukim ostakljenjem, posatavljena je toplinska izolacija na vanjske zidove i krovište kao i sve instalacije u tom dijelu kuće. Podovi su obloženi pločicama Anima Graphite te izvrsnim hrastovim parketom Listone Giordano.

Lokacija stana je na južnom dijelu Rovinja, u mirnoj ulici nedaleko hotela, plaže i centra grada. U susjedstvu se nalaze obiteljske kuće, park i šuma. Plaža je udaljena samo 500 metara, što je povoljno za ljubitelje sunčanja i kupanja.
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prilozi

prilog
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
695.000 €
Cijena
20.850 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
715.850 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail