Privlačna garsonijera u centru Rovinja

Status PRODANO
Trendovski obnovljena garsonijera u samom centru Rovinja primjer je nenametljivog, a opet vrlo dopadljivog dizajna koji gosti obožavaju.

 

27 m2

Stan

 

400 m

More

 

1

Kupaonice

 

145.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

10615

Oznaka

Ključne osobine

  • Izvrsna pozicija u centru Rovinja
  • Čar stanovanja u starogradskoj jezgri
  • Temeljito obnovljeno 2014. g. (Stan)
  • 1. kat
  • Kategorizacija: 4 Zvjezdice.
  • Klimatizirano
 

Opis

Trendovski obnovljena garsonijera u samom centru Rovinja primjer je nenametljivog, a opet vrlo dopadljivog dizajna koji gosti obožavaju.

Sadašnji vlasnici kupili su garsonjeru kupili krajem 2013 godine, te su je slijedeće godine obnovili i od tada je koriste tijekom ljeta, a povremeno je iznajmljuju.

Lokacija

U Istri možete naići na zapanjujuću prirodu, prapovijesne gradine i antičke te srednjovjekovne gradiće koji su zarobili gotovo svaki brežuljak s karakterističnim ulicama, trgom, crkvom i gradskom ložom. Šarm Rovinja, najpoznatijeg istarskog primorskog grada, možda dolazi od mješavine venecijanske arhitekture s lijepom lukom i talijanskim vibracijama. Kamenom popločana uličica u centru Rovinja, gdje se nalazi stan, nudi brojne prednosti:
More │ Plaža Baluota 500 m
Usluge │ Dućan 36 m ▪ Kafić ili bar 95 m ▪ Gostionica ili restoran 550 m ▪ Osnovna škola 300 m ▪ Vrtić 550 m ▪ Dom zdravlja 650 m ▪ Apoteka 650 m ▪ Marina 230 m
Sport i zabava │ Nogometno igralište 1,3 km ▪ Igralište za rukomet 900 m ▪ Igralište za košarku 1,6 km ▪ Javni bazen 2,9 km ▪ Park šuma zlatni Rt 2 km
Promet │ Ulaz na autocestu Kanfanar 15 km ▪ Zračna luka Pula 41 km
Zanimljivosti │ Posebni ornitološki rezervat Palud 11 km
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prilozi

kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
145.000 €
Cijena
4.350 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
149.350 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail