loading...
IDEALNO ZA 4 OSOBE

Rovinj, stan s pogledom na more i stari grad

Status REZERVIRANO
Na svega par koraka od starogradske jezgre prodaje se nedavno obnovljen stan koji je sa jednom spavaćom sobom i dopunskim ležajem u dnevnom boravku savršen za četveročlanu obitelj željnu novog iskustva - života u jednom od najljepših gradova s ove strane Jadrana.

 

46 m2

Stan

 

1

Spavaća soba

 

1

Kupaonice

 

255.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

10658

Oznaka

Ključne osobine

  • 1 Spavaća soba │ 1 Kupaonica │ 2 Kreveta │ 2 Dopunska ležaja
  • 3. kat
  • Temeljito obnovljeno 2018. g. (Stan)
  • Pogled na more i stare krovove
  • Kategorizacija: 4 Zvjezdice.
  • Sav namještaj je uključen u cijeni
 

Opis

Na svega par koraka od starogradske jezgre prodaje se nedavno obnovljen stan koji je sa jednom spavaćom sobom i dopunskim ležajem u dnevnom boravku savršen za četveročlanu obitelj željnu novog iskustva - života u jednom od najljepših gradova s ove strane Jadrana. Potencijalni investitori koji traže novu nekretninu za iznajmljivanje s ovim stanom ne mogu pogriješiti, naime ovaj atraktivan stan prodaje se sa svom potrebnom opremom i namještajem, nudi fantastičan pogled na more i stari grad te je kategoriziran sa 4 zvjezdice. Stan je uređen jednostavno i nepretenciozno, bez suvišnog namještaja, a to se pokazalo kao puno pogodak, jer se sve sobe doimaju svjetlima i većima nego na papiru. Budući da je ovo ipak apartman u kojem gosti provode svoj zasluženi odmor, u stanu se nalazi i par komada namještaja te ukrasnih detalja živih boja koji unose dah mediteranske lepršavosti.

Moderna kupaonica je opremljena s ugradbenim vodokotlićem, polukružnom kadom sa kabinom iz kaljenog stakla te stilskim umivaonikom - sve je uredno posloženo i funkcionalno raspoređeno.

Lokacija na kojoj se nalazi ovaj stan je nadasve praktična kako po pitanju udaljenosti od plaže tako i od parkinga, naime automobil možete parkirati na svega 100 m od stana, a za 10 min laganog hoda možete doći do stjenovite plaže Monte ili do mondene plaže Mulini – slatka briga za onog tko se odluči na kupnju ovog jedinstvenog stana!
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prilozi

3. kat | 45.50 m2
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
255.000 €
Cijena
7.650 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
262.650 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail