Veliko imanje nedaleko od Bala

Status Na prodaju
Nedaleko od Bala se nalazi ova imanje sa 11 hektara šumskog zemljišta i pašnjaka. Veći dio zemljišta je povezan u jednu cjelinu.

 

114.000 m2

Zemljište

 

3 km

More

 

1.185.000 €

Cijena

 

10,40 €

Cijena/m2

 

3%

Porez

 

40359

Oznaka

Ključne osobine

  • Mirno i spokojno okruženje
  • Plaža 3 km
  • Rovinj 10 km - Pula 23 km
 

Opis

Nedaleko od Bala se nalazi ova imanje sa 11 hektara šumskog zemljišta i pašnjaka. Veći dio zemljišta je povezan u jednu cjelinu. Sama parcela može se pohvaliti raznolikim prirodnim obilježjima, uključujući pašnjake i bujnu šumu ukrašenu autohtonim stablima. Pristup posjedu je makadamskom cestom koja se proteže duž južne i jugoistočne granice. Nadalje, udaljenost od asfaltirane ceste je svega 600 metara, što osigurava laku povezanost sa širom regijom.

Najbliže mjesto, Bale, udaljeno je samo 3 kilometara, pružajući brojne sadržaje i usluge. Za širi raspon usluga i zabave, živahni grad Rovinj nalazi se samo 10 kilometra od zemljišta.

Njegova veličina i prirodna ljepota čine ga izvrsnim izborom za Vaše razne poljoprivredne projekte. Prihvatite priliku da posjedujete rijedak dragulj i oblikujte ovu zemlju u izvanrednu destinaciju u kojoj svi mogu uživati.

Lokacija

Istra predstavlja idealan spoj kristalno čistog mora, brežuljaka i dolina, razigranih rijeka i slapova, suncem okupanih vinograda te mnogobrojnih povijesnih i kulturnih znamenitosti. Jedan od najljepših istarskih mjesta je gradić Bale smješten na zapadnom priobalju Istre, poznat po bogatoj povijesti, uskim i popločanim ulicama koje okružuju srednjovjekovni kaštel i zapanjujućoj prirodi.
More | Plaža 3 km
Usluge | Dućan 4 km - Kafić ili bar 4 km - Gostionica ili restoran 3 km - Osnovna škola 4 km
Sport i zabava | Igralište za mali nogomet 4 km - Igralište za košarku 4 km
Mjesta u blizini | Rovinj 10 km - Pula 23 km
Promet | Ulaz na autocestu Kanfanar 16 km - Zračna luka Pula 30 km
Zanimljivosti | Ruševine srednjovjekovnog Dvigrada 21 km - Posebni ornitološki rezervat Palud 5 km

Galerija slika

slika
Pogled iz jugoistoka
slika
Pogled iz zapada
slika
Pogled iz jugozapada

Prilozi

prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
1.185.000 €
Cijena
35.550 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
1.220.550 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail