loading...

Njegovani maslinik 5,8 Ha nedaleko Buja

Status Na prodaju
Ovaj maslinik površine 5,8 Ha sa ukupno 1.500 stabala različitih sorti nalazi na na brežuljku nedaleko Buja. Maslinik je bržljivo njegovan, a radi potrebe vlastite prerade ulja ishođena je građevinska dozvola za uljaru.

 

57.869 m2

Zemljište

 

8 km

More

 

1.200.000 €

Cijena

 

17,20 €

Cijena/m2

 

3%

Porez

 

40384

Oznaka

Opis

Ovaj mladi maslinik površine 5,8 Ha sa ukupno 1.500 stabala različitih sorti nalazi se na brežuljku nedaleko Buja. Na prostoru gdje je nekad rasla šuma i makija, je u razdoblju od 2006. -2011. godine posađeno 1.500 sadnica maslina. Prisutne su maslinove sorte Leccino (50%), Moraiolo (15%), Frantoio (15%), Pendolino (10%) i Bianchera (10%).

Ekološki uzgojena stabla imaju urod od 37 kvintala maslina, odnosno otprilike 500 litara ulja ekstra djevičanske kvalitete. Maslinik je uvršten u svjetski poznat gurmanski vodič Flos olei.

Maslinik je brižljivo njegovan, a radi sve veće potrebe za vlastitom preradom ulja ishođena je građevinska dozvola za uljaru na dvije etaže, ukupne površine 370 m2.

Do zemljišta vodi asfaltirana prometnica. Ishođena je dozvola za vodovodni priključak. Postojeći elektroenergetski priključak snage 13,8 kW će se uskoro pojačati na 30 kW. Moguća je kupnja nekretnine ili firme koja je vlasnik zemljišta.

slika
Pogled iz juga
slika
Pogled na more prema jugozapadu.
slika 
slika 
slika
Zasađeno je 1500 stabala maslina pretežito autohtonih sorti oko 15 godina starosti.
slika
Pogled iz zapada
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prilozi

Situacija
kompas
prilog
Glavni projekt
Prizemlje
kompas
prilog
Glavni projekt
1. kat
kompas
prilog
Glavni projekt
Presjek
prilog
Glavni projekt
Fasada
prilog
Glavni projekt
Fasada
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
1.200.000 €
Cijena
36.000 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
1.236.000 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail