loading...
Idealno za veću obitelj

Moderan trosoban stan u Rovinju

Status Na prodaju
Svijetao i prostran stan u prizemlju novije zgrade krase moderne linije, veliki otvori, ozelenjena terasa, a u cijeni je i parkirno mjesto u podzemnoj etaži.

 

106 m2

Stan

 

3

Spavaće sobe

 

2

Kupaonice

 

Na upit

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

10451

Oznaka

Ključne osobine

  • Potpuno opremljeno za iznajmljivanje.
  • 5 min. hoda od škole
  • Bojleri (2)
  • 3 Spavaće sobe │ 2 Kupaonice │ 6 Ležajeva
  • Izgrađeno 2008. g.
  • Podzemna etaža + Prizemlje
 

Opis

Svijetao i prostran stan u prizemlju novije zgrade krase moderne linije, veliki otvori, ozelenjena terasa, a u cijeni je i parkirno mjesto u podzemnoj etaži.

Središnji dio stana je svjetlom okupan jedinstveni prostor dnevnog boravka, opremljene kuhinje i blagovaonice iz kojega se kroz veliku staklenu stijenu izlazi na terasu. Bujnim zelenilom ukrašena terasa popločena je s deckingom i nudi dovoljno prostora za obiteljska druženja pod vedrim nebom. Noćni dio stana sastoji se od dvije spavaće sobe bračnim krevetima te dječje spavaće sobe u kojoj je krevet za jednu osobu.

Stan se nalazi u popularnom kvartu udaljenom svega par koraka od škola te može savršeno poslužiti za višečlanu obitelj koja traži moderan i svjetao dom u Rovinju po razumnoj cijeni.

Lokacija

Istra - srcoliki poluotok zaronjen duboko u bistre i modre vode Jadrana, skrovit je vrt ljepote koji otvara vrata sunčanog i toplog Mediterana. Poznat kao biser istarskog poluotoka, Rovinj je šampion turizma Hrvatske koji ljeti vrvi životom, a zimi pruža mir, obojan čarobnim bojama zalaska sunca i šarmantnom starogradskom jezgrom obogaćenom venecijanskom arhitekturom. Mirna rezidencijalna lokacija na području Rovinja, gdje se nalazi stan, bogata je zanimljivostima i raznovrsnim sadržajima:
More │ Plaža Mulini 2 km
Usluge │ Dućan 400 m ▪ Kafić ili bar 120 m ▪ Gostionica ili restoran 120 m ▪ Osnovna škola 400 m ▪ Vrtić 500 m ▪ Dom zdravlja 1000 m ▪ Apoteka 250 m
Sport i zabava │ Nogometno igralište 450 m ▪ Park šuma zlatni Rt 2,2 km
Mjesta u blizini │ Bale 14 km ▪ Kanfanar 16 km ▪ Pula 40 km
Promet │ Ulaz na autocestu Kanfanar 14 km ▪ Zračna luka Pula 39 km
Zanimljivosti │ Ruševine srednjovjekovnog Dvigrada 19 km ▪ Posebni ornitološki rezervat Palud 9 km
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prilozi

kompas
prilog
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail