loading...
STARI GRAD

Dvosoban apartman u pitoresknom Rovinju

Status Na prodaju
Nedavno uređen stan u centru Rovinja idealno je mjesto na kojemu se mlada četveročlana obitelj može odmoriti i nesmetano uživati u svim ljepotama po kojima je ovaj romantični gradić nadaleko poznat.

 

60 m2

Stan

 

2

Spavaće sobe

 

1

Kupaonice

 

390.000 €

Cijena

 

D

En. certifikat

 

10653

Oznaka

Ključne osobine

  • Privlačna lokacija u povijesnoj jezgri Rovinja
  • Plaža Baluota 350 m
  • 2 Spavaće sobe │ 1 Kupaonica │ 4 Ležaja
  • 2. kat + Potkrovlje
  • Spremište
 

Opis

Nedavno uređen stan u centru Rovinja idealno je mjesto na kojemu se mlada četveročlana obitelj može odmoriti i nesmetano uživati u svim ljepotama po kojima je ovaj romantični gradić nadaleko poznat. Stan kombinira tradicionalne materijale poput kamenih zidova i masivnog drva sa modernim crno-bijelim elementima, stvarajući lagan i prozračan interijer obogaćen dizajnerskom opremom i kvalitetnim namještajem.

Lokacija ove nekretnine je izuzetno povoljna, nedaleko od župne crkve u centru Rovinja. Nalazi se na kamenoj ulici koja je okružena brojnim galerijama, kafićima, buticima i pizzerijama. Plaža Baluota udaljena je samo 350 metara, pružajući mogućnost uživanja u blizini mora.

U blizini se nalazi niz aktivnosti koje možete poduzeti, uključujući kupanje na obližnjim plažama, posjete izvrsnim kafićima i pizzerijama, istraživanje pulsirajućeg starog grada i poznatih povijesnih lokaliteta.

Na drugom katu stana nalazi se dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, jedna spavaća soba i kupaonica s tušem. Galerija, smještena na potkrovlju, ima krevet za dvoje.

Zajednička terasa na razini prvog kata, mjesto je na kojem se može pod vedrim nebom ujutro popiti espresso ili uvečer časa lokalnog vina.

Stan je obnovljen 2021. godine i opremljen je klima uređajem za grijanje i hlađenje. Parkiranje je moguće na javnom parkingu Valdibora udaljenom 300 metara od stana.
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Potkrovlje

slika 
slika 
slika 
slika 

Prilozi

prilog
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
390.000 €
Cijena
11.700 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
401.700 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail