loading...
OVDJE STANUJE LJETO

Stan u centru Rovinja

Status Nedavno dodano
Okupan u svjetlu i bjelini ovaj potkrovni stan u centru Rovinja nudi bestežinski ugođaj i uživanje u pogledu na morsko plavetnilo.

 

44 m2

Stan

 

350 m

More

 

1

Kupaonice

 

260.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

10670

Oznaka

Ključne osobine

  • Odlična lokacija u blizini različitih sadržaja
  • Drugi red do mora
  • Ležeran, organski stil uređenja
  • Pogled na more
  • Sav namještaj je uključen u cijeni
  • Uporabna dozvola
 

Opis

Okupan u svjetlu i bjelini ovaj potkrovni stan u centru Rovinja nudi bestežinski ugođaj i uživanje u pogledu na morsko plavetnilo. Stan je je nedavno posve preuređen, a vlasnik se je tom prilikom odlučio za monokromatski stil – bijela boja se preljeva od stropne konstrukcije preko zidova i namještaja sve do drvenog poda. Samo su pojedini komadi namještaja iz masivnog drva kao i neke prirodne teksture tkanina ostali lišeni bijele boje radi čega stan djeluje vrlo prozračno i prijatno toplo.

Brojne niše u nepravilnim oblicima iskorištene su kao police za eksotične ukrasne predmete što doprinosu povećanju volumena prostora, te mu ujedno daje notu organskog dizajna.

Obavezno treba spomenuti i mali blagovaonski stolić smješten uz prozor iz kojega se vidi i čuje uvala Valdibora, posebice kad se iz ribolova vraćaju motorni brodovi praćeni neumornim galebovima.

Tražite li stan u kojemu se možete istinski resetirati i opustiti, a pritom i osjetiti duh starog Rovinja, javite nam se, rado ćemo Vam ga pokazati.
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prilozi

prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
260.000 €
Cijena
7.800 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
267.800 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Miran Sinčić

S nama od 2012. godine
agent
 
Miran će rado s Vama komunicirati na talijanskom i engleskom te donekle na njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail