loading...

Fantastičan penthouse u Poreču

Status Dodano prije mjesec dana
Na vrhu nove moderne zgrade u Poreču nalazi se ovaj ekskluzivni penthouse, koji nudi prostran unutarnji prostor i veliku terasu, te ima podzemnu garažu i dva parkirna mjesta u dvorištu.

 

219 m2

Stan

 

5

Spavaće sobe

 

5

Kupaonice

 

1.200.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

10681

Oznaka

Ključne osobine

  • 5 Spavaćih soba | 5 Kupaonica | 10 Ležaja
  • Izgrađeno 2024. g.
  • Pogled na more
  • Garaža
  • Kamin na drva Palazzetti
  • Dizalice topline (2)
 

Opis

Na vrhu nove moderne zgrade u Poreču nalazi se ovaj ekskluzivni penthouse, koji nudi prostran unutarnji prostor i veliku terasu, te ima podzemnu garažu i dva parkirna mjesta u dvorištu.

Zgrada je moderno izolirana i opremljena liftom, klima uređajima i podnim grijanjem. Penthouse ima talijanski kamin, vrhunske podne obloge i pet spavaćih soba, od kojih tri imaju vlastite kupaonice. Dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica su prostrani i osvijetljeni, s pogledom na more i staru gradsku jezgru. Velika terasa pruža idealan prostor za uživanje u zalasku sunca.

S obzirom na blizinu centra grada i plaže, ovaj luksuzni stan je savršeno smješten za uživanje u svim blagodatima koje pruža život u Poreču.

Automobili se mogu sigurno parkirati u vlastitoj podzemnoj garaži ili na dva obilježena parkirna mjesta u dvorištu. Uz stan dolaze i dva spremišta u podrumu za bicikle i opremu za plažu.

Lokacija

Poluotok prepun bajkovite prirode, bogate kulturne baštine i vrijednih sačuvanih građevina koje već stoljećima ispisuju povijest ovdašnjih krajeva čine Istru jedinstvenim blagom Hrvatske. Na zapadnoj obali istarskog poluotoka smjestio se grad tisućljetne povijesti, Poreč – šarmantna stara jezgra obogaćena mozaicima i znamenitostima pod pokroviteljstvom UNESCO-a, tradicija uzgoja vina i maslina, lokalne namirnice, mirne uvale, duga obala i bogatstvo zelenila čine ga idealnim mjestom za život. Odlična stambena zona nedaleko centra Poreča, gdje se nalazi stan, nudi brojne prednosti:
More | Plaža 650 m
Usluge | Dućan 170 m - Kafić ili bar 170 m - Gostionica ili restoran 550 m - Osnovna škola 1000 m - Dom zdravlja 600 m - Apoteka 750 m - Marina 1,3 km
Sport i zabava | Nogometno igralište 1,5 km - Igralište za košarku 1,2 km - Vodeni park Aquacolors 4 km
Promet | Ulaz na autocestu Baderna 10 km - Zračna luka Pula 57 km
Zanimljivosti | Geomorfološki spomenik prirode Jama Baredine 8 km
slika 
slika
3D vizualizacija
slika 
slika 
slika
3D vizualizacija
slika 
slika 
slika
3D vizualizacija
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prilozi

Tlocrt stana
kompas
prilog
Tlocrt garaže i spremišta u podrumu
kompas
prilog
Plan rasporeda parkirnih mjesta
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
960.000 €
Neto cijena
240.000 €
PDV 25%
1.200.000 €*
Ukupna cijena s PDV-om 25%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail