loading...

Rovinj, šuma na vrhu brežuljka u blizini Rovinja

Status Na prodaju
Predstavljamo Vam zanimljivu šumu smještenu na vrhu brežuljka koja obuhvaća veliku površinu od 15.437 četvornih metara.

 

15.622 m2

Zemljište

 

6 km

More

 

155.000 €

Cijena

 

10,00 €

Cijena/m2

 

3%

Porez

 

40372

Oznaka

Ključne osobine

  • Zemljište 15.437 četvornih metara
  • Rovinj │ 5 km
  • Plaža 6 km
 

Opis

Predstavljamo Vam zanimljivu šumu smještenu na vrhu brežuljka koja obuhvaća veliku površinu od 15.437 četvornih metara. Smještene na blagoj jugozapadnoj padini, ova parcela ima dobru poziciju za uzgoj maslinika ili voćnjaka. Veliki prostor i povoljan nagib stvaraju savršene uvjete za njegovanje vaših poljoprivrednih težnji, omogućujući vam da prihvatite samoodrživi način života u skladu s prirodom.

Pristup nekretnini je omogućen neasfaltiranom cestom u dobrom stanju.

Živahni grad Rovinj udaljen je samo 5 kilometra, pružajući obilje kulturnih iskustava, moderne pogodnosti i živahnu atmosferu. Uronite u lokalnu gastronomiju, istražite šarmantne ulice i prepustite se živahnoj energiji ovog očaravajućeg grada.

Kontaktirajte nas još danas kako biste iskoristili ovu priliku i osigurali sebi vlastito utočište usred slikovitih krajolika Rovinja.

Lokacija

Jedna od najrazvijenijih i najljepših regija Hrvatske je zeleno-plava Istra, poznata kao “nova Toskana”, koja predstavlja spoj unikatnih prirodnih znamenitosti i bogatog kulturnog naslijeđa. Jedan od najpoznatijih gradića istarskog poluotoka je zasigurno pitoreskni Rovinj kojeg karakteriziraju zbijene kuće i uske uličice u starogradskoj jezgri, prekrasne plaže i bogata gastronomska ponuda!
More │ Plaža 6 km
Usluge │ Dućan 5 km ▪ Dom zdravlja 7 km ▪ Apoteka 7 km
Promet │ Ulaz na autocestu Kanfanar 13 km ▪ Zračna luka Pula 45 km
Zanimljivosti │ Ruševine srednjovjekovnog Dvigrada 19 km
slika 
slika 
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
155.000 €
Cijena
4.650 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
159.650 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail