loading...
Raskošan dnevni boravak

Udoban dvosoban stan u Rovinju

Status Na prodaju
Prostran i svjetao stan smješten je na drugom katu manje zgrade u Rovinju, na cca 10 minuta hoda od centra grada, a opremljen je sa spremištem i obilježenim parkirnim mjestom.

 

103 m2

Stan

 

2

Spavaće sobe

 

1

Kupaonice

 

571.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

10523

Oznaka

Ključne osobine

  • 2 Spavaće sobe │ 1 Kupaonica │ 4 Ležaja
  • Parkirno mjesto za jedan automobil
  • Spremište
  • Tri terase
  • Izvrsna pozicija u Rovinju
 

Opis

Prostran i svijetao stan smješten je na drugom katu manje zgrade u Rovinju, na cca 10 minuta hoda od centra grada, a opremljen je sa spremištem i obilježenim parkirnim mjestom.

Stan se sastoji od prozračnog, neutralno uređenog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, dvije spavaće sobe, WC-a, ostave za metle i čak tri terase.

Stan je izvrstan za sve one koji traže velik, dobro opremljen stan na lako pristupačnoj lokaciji u Rovinju. Želite ga pogledati uživo? Javite se, rado ćemo Vam ga pokazati.

Lokacija

Istra - srcoliki poluotok zaronjen duboko u bistre i modre vode Jadrana, skrovit je vrt ljepote koji otvara vrata sunčanog i toplog Mediterana. Poznat kao biser istarskog poluotoka, Rovinj je šampion turizma Hrvatske koji ljeti vrvi životom, a zimi pruža mir, obojan čarobnim bojama zalaska sunca i šarmantnom starogradskom jezgrom obogaćenom venecijanskom arhitekturom. Odlična stambena zona nedaleko centra Rovinja, gdje se nalazi stan, bogata je zanimljivostima i raznovrsnim sadržajima:
More │ Plaža Porton Biondi 1,5 km
Usluge │ Dućan 200 m ▪ Kafić ili bar 200 m ▪ Gostionica ili restoran 200 m ▪ Osnovna škola 850 m ▪ Vrtić 700 m ▪ Dom zdravlja 750 m ▪ Apoteka 750 m ▪ Marina 1,4 km
Sport i zabava │ Nogometno igralište 1000 m ▪ Igralište za rukomet 850 m ▪ Igralište za košarku 1,7 km ▪ Park šuma zlatni Rt 2 km
Mjesta u blizini │ Bale 14 km ▪ Kanfanar 16 km ▪ Pula 40 km
Promet │ Ulaz na autocestu Kanfanar 14 km ▪ Zračna luka Pula 39 km
Zanimljivosti │ Ruševine srednjovjekovnog Dvigrada 19 km ▪ Posebni ornitološki rezervat Palud 9 km
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prilozi

kompas
prilog
kompas
prilog
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
571.000 €
Cijena
17.130 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
588.130 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail