loading...
Top lokacija

Stan u centru Rovinja

Status Na prodaju
Temeljito obnovljen i maštovito uređen stan u klasičnom stilu nalazi se u užem centru grada, na par koraka od župne crkve te nudi raskošan interijer s antiknim namještajem.

 

78 m2

Stan

 

3

Spavaće sobe

 

2

Kupaonice

 

750.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

10579

Oznaka

Ključne osobine

  • Rovinj │ Centar
  • Čar stanovanja u starogradskoj jezgri
  • Pogled na gradsku ulicu
  • Plaža Baluota 300 m
  • 1. kat
  • Temeljito obnovljeno 2019. g.
 

Opis

Temeljito obnovljen i maštovito uređen stan u klasičnom stilu nalazi se u užem centru grada, na par koraka od župne crkve te nudi raskošan interijer s antiknim namještajem.

Stan je idealno smješten na prvom katu srednjovjekovne kamene palače te raspolaže s tri spavaće sobe, dvije kupaonice i otvorenim dnevnim dijelom. Pretežito svjetli interijer, nastao kombinacijom bijelih ploha i rustikalnih kamenih zidova ukusno je nadopunjen obnovljenim antiknim namještajem i dekoracijama. Boje i teksture su pažljivo birane pa stan usprkos klasičnom izgledu sadrži notu lepršavosti i svježine karakteristične za Mediteran. Vrlo rijetko se u starom gradu pronalazi stan s ovoliko prirodnog svjetla – dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom se doslovno kupa u svjetlosti, a krasi ga i balkon s autentičnim kamenim barkonim stupićima. Stan je ujedno i vrlo prozračan što ne čudi jer je zgrada prilično odmaknuta od susjednih kuća.

Kupaonice su nenametljivo uređene u modernom stilu i opremljene vrhunskom sanitarnom opremom te vrlo funkcionalne. Spavaće sobe su življih boja, a posebno je zbog raskošnog uređenja dojmljiva glavna spavaća soba gdje nalazimo ornamentalni krevet s visokim uzglavljem presvučenim u baršun te ostalo antikno pokućstvo.

Izvrsno lociran stan, beskompromisno je uređen po pitanju kvalitete i stila te predstavlja odličan izbor za „razmažene“ kupce kojima ne treba dodatni apartman već žele sebi i svojim najdražima pružiti ono najbolje što postoji u starom gradu.
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prilozi

kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
750.000 €
Cijena
22.500 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
772.500 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail