loading...
Blizina škole i centra

Svijetao dvosoban stan u Rovinju

Status Dodano prije dva mjeseca
Zahvaljujući dvostrukoj orijentaciji i izostanku viših zgrada u susjedstvu, ovaj dvosoban stan na drugom katu pored obilja prirodne svjetlosti nudi uživanje u pogledu na more s oba balkona.

 

80 m2

Stan

 

2

Spavaće sobe

 

1

Kupaonice

 

350.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

10596

Oznaka

Ključne osobine

  • Pogled na more
  • 5 min. hoda od osnovne škole
  • Sportski tereni na par koraka
  • Plaža Cuvi 900 m
  • 2. kat
  • Dvije natkrivene terase
  • Građevinska dozvola - Uporabna dozvola
 

Opis

Zahvaljujući dvostrukoj orijentaciji i izostanku viših zgrada u susjedstvu, ovaj dvosoban stan na drugom katu pored obilja prirodne svjetlosti nudi uživanje u pogledu na more s oba balkona. Smješten u središnjem dijelu naselja Centener stan će izvrsno poslužiti obitelji s manjom djecom koja se mogu bezbrižno igrati na obližnjem igralištu, a do obližnje škole im treba svega par minuta laganog hoda. Stan je trenutno nastanjen, a vlasnici će iseliti u razumnom roku.

Zajedno sa stanom prodaje se (bez doplate) drvarnica. Stanari ove zgrade obično se parkiraju uz rub ulice. Zgrada je izgrađena u 80-im godinama 20. stoljeća, a stan je djelomično renoviran 2017. godine.

Lokacija

Kristalno plavo more Istre, čiste obale i luke, živahni ribarski brodovi i slikoviti srednjovjekovni gradići čije uske kamene uličice vrve životom odišu pravim šarmom Mediterana. Slikoviti istarski gradić Rovinj predstavlja oazu u kojoj se spaja ljepota prirode s iznimnim klimatskim uvjetima, gdje se nalaze uske kamene ulice koje vode pored brojnih kafića, restorana, umjetničkih galerija, malih trgova i kuća u venecijanskom stilu. Odlična stambena zona u Rovinju, savršena je za otkrivanje brojnih zanimljivosti i sadržaja u blizini stana:
More | Plaža Cuvi 900 m
Usluge | Dućan 130 m - Kafić ili bar 130 m - Gostionica ili restoran 350 m - Osnovna škola 1000 m - Vrtić 1,2 km - Dom zdravlja 1,7 km - Apoteka 400 m - Marina 1,7 km
Sport i zabava | Igralište za rukomet 750 m - Igralište za mali nogomet 1000 m - Igralište za košarku 650 m - Javni bazen 4,4 km - Park šuma zlatni Rt 1000 m
Mjesta u blizini | Bale 13 km - Kanfanar 15 km
Promet | Ulaz na autocestu Kanfanar 14 km - Zračna luka Pula 39 km
Zanimljivosti | Ruševine srednjovjekovnog Dvigrada 19 km - Posebni ornitološki rezervat Palud 9 km
slika
Dnevni boravak i blagovaonica su koncipirani kao centralno mjesto za druženje ukućana i gostiju
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Sa terase u dnevnom boravku se pruža pogled na more prema zapadu i jugozapadu
slika 
slika
Spavaće sobe su velike i prozračne
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Spavaća soba s bračnim krevetom i velikim ormarom
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
350.000 €
Cijena
10.500 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
360.500 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail