loading...
DRUGI KAT KAMENE KUĆE

Rovinj, stan s fantastičnim pogledom na more

Status Na prodaju
Ukusno obnovljen stan u starom dijelu Rovinja prodaje se posve namješten i opremljen te nudi savršen vizualni doživljaj - uživanje u otvorenom pogledu na more s dva prozora iz dnevnog boravka.

 

52 m2

Stan

 

2

Spavaće sobe

 

1

Kupaonice

 

300.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

10599

Oznaka

Ključne osobine

  • Pogled na more
  • Divna lokacija u Rovinju
  • 2 Spavaće sobe │ 1 Kupaonica │ 3 Ležaja
  • 2. kat
  • Temeljito obnovljeno 2020. g. (Stan)
  • Sav namještaj je uključen u cijeni
 

Opis

Ukusno obnovljen stan u starom dijelu Rovinja prodaje se posve namješten i opremljen te nudi savršen vizualni doživljaj - uživanje u otvorenom pogledu na more s dva prozora iz dnevnog boravka.

Stan se nalazi na drugom katu kamene kuće koje je udaljena svega par koraka od tržnice i glavnog parkirališta. Stan je temeljito obnovljen 2020 g. i tom prilikom je postavljen daščani pod, a s nekih zidova je skinuta žbuka te su svjetlo dana ugledali stari zidovi iz kamena i opeke. Klasičan drveni namještaj izvrsno se je uklopio u novonastali ambijent, koji sada odiše otmjenom elegancijom.

Zahvaljujući dvjema velikim prozorima dnevni boravak obiluje svjetlom, a predvečer se romantičari mogu opustiti u prizoru zalaska sunca u more.

Na suprotnom dijelu stana nalazi se terasa na kojoj četveročlana obitelj može pod vedrim nebom objedovati i uživati u morskom zraku. Dvije osobe mogu prenoćiti u spavaćoj sobi, a na kaučevima u dnevnom boravku i spavaćoj sobi još dvije osobe. Kupaonica s tušem je prikladno locirana između kuhinje i spavaće sobe.
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
300.000 €
Cijena
9.000 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
309.000 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Miran Sinčić

S nama od 2012. godine
agent
 
Miran će rado s Vama komunicirati na talijanskom i engleskom te donekle na njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail