loading...
Najbolji pogled u gradu

Stan u prvom redu uz more u centru Rovinja

Status PRODANO
Smješten uz samo more, u srcu staroga grada, ovaj jednosoban stan nudi nezaboravan pogled na more iz kuhinje i spavaće sobe.

 

40 m2

Stan

 

1

Spavaća soba

 

1

Kupaonice

 

260.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

10602

Oznaka

Ključne osobine

  • More ispod prozora
  • Izvrsna pozicija u centru Rovinja
  • Visoko prizemlje tipične kamene kuće
  • Jedna spavaća soba i jedna kupaonica
  • Izvrstan potencijal za iznajmljivanje
 

Opis

Smješten uz samo more, u srcu staroga grada, ovaj jednosoban stan nudi nezaboravan pogled na more iz kuhinje i spavaće sobe. Želite li da Vas prije jutarnje šetnje uskim uličicama staroga grada probudi morski povjetarac i šum valova tada je ovo možda vaš novi dom. Tijekom ljetnih mjeseci stan se iznajmljuje turistima. Površina stana iznosi cca. 40 m2.
 
Kuća je izgrađena u kasnom srednjem vijeku. Kuća ima jednu podrumsku etažu, prizemlje, dvije nadzemne etaže i potkrovlje. Komunikacija između etaža omogućena je unutarnjim stepeništem. Masivni nosivi zidovi izgrađeni su iz kamena. Izvedena je drvena međukatna konstrukcija. Ugrađena je drvena krovna konstrukcija. Krov je izveden kao kosi, pokriven kanalicom.
 
Obližnje parkiralište na obali udaljeno je 400 m. Najbliža plaža (Monte) udaljena je samo 300 m.

Lokacija

Najbliži ulaz na autocestu (Kanfanar) udaljen je 14 km, a nabliža zračna luka Pula 39 km. Ostali gradovi udaljeni su: Bale 14 km, Poreč 35 km, Zagreb 251 km, Beč 570 km i München 588 km.
 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
260.000 €
Cijena
7.800 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
267.800 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail