loading...
VLASTITI VRT I GARAŽA

Moderan stan s vrtom u Rovinju

Status Na prodaju
Suvremeno koncipiran stan pored prostranog interijera raspolaže s vlastitim dvorištem i garažom, a smješten je u vrlo atraktivnoj Rovinjskoj četvrti nedaleko plaže i moderne sportske lučice.

 

114 m2

Stan

 

3

Spavaće sobe

 

2

Kupaonice

 

660.897 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

10620

Oznaka

Ključne osobine

  • Nalazi se na traženoj lokaciji
  • Miran rezidencijalni dio mjesta
  • Plaža 300 m
  • 3 Spavaće sobe │ 2 Kupaonice │ 6 Ležajeva
  • Početak izgradnje 2022/10. g. │ Planirani završetak izgradnje 2023/12. g.
 

Opis

Suvremeno koncipiran stan pored prostranog interijera raspolaže s vlastitim dvorištem i garažom, a smješten je u vrlo atraktivnoj Rovinjskoj četvrti nedaleko plaže i moderne sportske lučice.

Prizemni stan modernog, otvorenog tlocrta nudi smještaj za čak šest osoba u tri spavaće sobe a pored toga još i dvije kupaonice te prozračan i ugodan dnevni boravak s objedinjenom kuhinjom i blagovaonicom iz koje se preko natkrivene terase silazi u vrt. Prostor za druženje na terasi je diskretno uvučen i zaštićen od pogleda, a kako je orijentiran na jugozapad nije izložen ni buri. Tek nekoliko stepenica odvaja terasu od dvorišta – prostora koji je predviđen da se uredi kao zeleni travnjak, a po potrebi kao dodatni parking. Osim dvorišta stanu pripada još i dvostruka garaža te spremište u podrumu.

U stan je ugrađena kvalitetna oprema poznatih proizvođača: podno grijanje, višeslojni parket, aluminijski prozori i vrata te moderne sanitarije.

Ljetni mjeseci su ispred nas, a ovaj stan je zahvaljujući blizini plaže i centra Rovinja izvrsno rješenje za veće obitelji kojima je potreban veći stambeni prostor s dvorištem i garažom za dva automobila.
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prilozi

kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
660.897 €
Cijena
19.827 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
680.724 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail