loading...

Dvosoban stan u pitoresknom Rovinju

Status Na prodaju
Prodaje se moderno uređen dvoetažni stan u centru Rovinja, koji je obnovljen 2021 g. te je idealan za otkrivanje čari starog grada.

 

56 m2

Stan

 

2

Spavaće sobe

 

2

Kupaonice

 

390.000 €

Cijena

 

D

En. certifikat

 

10654

Oznaka

Ključne osobine

  • Mirna uličica u centru grada
  • Plaža Baluota 650 m
  • Temeljito obnovljeno 2021. g.
  • 2 Spavaće sobe │ 2 Kupaonice │ 5 Ležajeva
  • Prizemlje + 1. kat
  • Potpuno opremljeno za iznajmljivanje.
 

Opis

Prodaje se moderno uređen dvoetažni stan u centru Rovinja, koji je obnovljen 2021 g. te je idealan za otkrivanje čari starog grada. Prizemlje stana sastoji se od udobne spavaće sobe s vlastitom kupaonicom, dok se na prvom katu nalazi prostrani dnevni boravak koji je povezan s moderno opremljenom kuhinjom i blagovaonicom. Ova multifunkcionalna prostorija također ima dodatni pomoćni krevet za goste. Na prvom katu se također nalazi glavna spavaća soba te moderna kupaonica s tušem.

Kamenom popločana terasa u prizemlju je savršena za uživanje u sunčanim zrakama ili opuštanje u večernjim satima uz čašu vina.

Stan se nalazi u samom centru Rovinja, omogućavajući vam da uživate u pulsirajućem životu starog grada. Plaža je udaljena svega 650 metara, što vam omogućuje laganu šetnju do obale i osvježavajuće kupanje. U blizini se nalazi niz kafića i pizzerija, pružajući vam razne mogućnosti za opuštanje i uživanje u gastronomskim delicijama.

Ovaj stan predstavlja idealan dom za one koji traže suvremeno uređen prostor u srcu Rovinja. Kuhinja je opremljena svim potrebnim kućanskim aparatima, a sav namještaj je uključen u prodaju, čime se olakšava vaš preseljenje i uživanje u novom domu odmah po dolasku. Iskoristite ovu priliku da živite u blizini plaža, kafića i povijesnih lokaliteta te iskusite sve što Rovinj nudi.
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prizemlje

slika 
slika 
slika 
slika 

Prilozi

prilog
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
390.000 €
Cijena
11.700 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
401.700 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail