loading...
PANORAMSKI POGLED

Rovinj, stan s krovnom terasom

Status Na prodaju
Mansardni stan skrojen po mjeri za mladi par nudi izdašan središnji prostor, atraktivnu krovnu terasu s pogledom na more, parkirno mjesto i spremištem u podrumu, a nalazi u mirnom, rezidencijalnom dijelu Rovinja.

 

61 m2

Stan

 

3 km

More

 

1

Kupaonice

 

225.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

10656

Oznaka

Ključne osobine

  • Mirna stambena četvrt
  • Pogled na more u daljini
  • 1 Kupaonica │ 2 Kreveta
  • Jedna terasa
  • Spremište
  • Jedno obilježeno parkirno mjesto
 

Opis

Mansardni stan skrojen po mjeri za mladi par nudi izdašan središnji prostor, atraktivnu krovnu terasu s pogledom na more, parkirno mjesto i spremištem u podrumu, a nalazi u mirnom, rezidencijalnom dijelu Rovinja. Stan na najvišem katu manje zgrade karakterizira otvoreni raspored te svjetao interijer s laganim i prozračnim namještajem. Sav raspoloživ prostor u stanu je racionalno iskorišten, čak i oni dijelovi koji nisu stajaće visine, a posebno simpatičan je spavaći dio kojega samo platneni zastor odvaja od dnevnog dijela.

Raskošna terasa uz mnogo prostora nudi panoramski pogled i romatično uživanje u zalasku sunca uz čašu dobrog vina.

Ovaj stan je vrlo praktičan naime opremljen je s spremištem u podrumu, u kojem se može sigurno pohraniti bicikli, alat i razna oprema.

Uza sve to stan raspolaže s obilježenim parkirnim mjestom, čime je osiguran prostor za vašeg limenog ljubimca.

Lokacija

Mjesto primamljive prirode, tradicionalne gastronomije, turistički uređene obale i zelenog zaleđa daje Istri jedinstven pečat. Na zapadnoj obali Istre nalazi se pitoreskni Rovinj – poznat po romantičnoj starogradskoj jezgri, zaštićenoj park šumi Zlatni rt visoke estetske i botaničke vrijednosti, bogatoj gastronomskoj ponudi i primamljivim plažama. Mirna stambena četvrt u Rovinju, gdje se nalazi stan, nudi brojne atrakcije i sadržaje nadohvat ruke:
Usluge │ Dućan 1000 m ▪ Kafić ili bar 1000 m ▪ Gostionica ili restoran 1000 m ▪ Osnovna škola 2 km ▪ Vrtić 2 km ▪ Dom zdravlja 2,2 km ▪ Apoteka 1,5 km ▪ Marina 2,5 km
Sport i zabava │ Nogometno igralište 2,5 km ▪ Park šuma zlatni Rt 3 km
Promet │ Ulaz na autocestu Kanfanar 13 km ▪ Zračna luka Pula 39 km
Zanimljivosti │ Ruševine srednjovjekovnog Dvigrada 18 km ▪ Posebni ornitološki rezervat Palud 10 km
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
225.000 €
Cijena
6.750 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
231.750 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail