loading...
PARKING + GARAŽA

Rovinj, dvosoban stan s garažom

Status Nedavno dodano
Stan na poželjnom prvom katu moderne manje zgrade raspolaže s dvije spavaće sobe, prostranim dnevnim boravkom s kuhinjom i blagovaonicom, garažom i parkirnim mjestom.

 

91 m2

Stan

 

2

Spavaće sobe

 

2

Kupaonice

 

665.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

10667

Oznaka

Ključne osobine

  • Izvrsna pozicija u Rovinju
  • Plaža 350 m
  • 1. kat
  • 2 Spavaće sobe | 2 Kupaonice | 4 Kreveta
  • Garaža
  • Parkirno mjesto za jedan automobil
 

Opis

Stan na poželjnom prvom katu moderne manje zgrade raspolaže s dvije spavaće sobe, prostranim dnevnim boravkom s kuhinjom i blagovaonicom, garažom i parkirnim mjestom. Zgradu odlikuje moderan pravokutan dizajn u kombinacije bijele boje i antracita, nadstandardan broj parkirnih mjesta te zelene površine u dvorištu kao i na krovu. Lokacija zgrade je obećavajuća pogotovo za toplije mjesece, jer je plaža udaljena tek 350 metara, a do najbližeg dućana nema više od 400 metara.

Stan je izrazito prozračan i svjetao zahvaljujući idealnoj jugozapadanoj orijentaciji te velikim staklenim kliznim stijenama. Dnevni boravak zajedno s kuhinjom i blagovaonicom čini funkcionalnu cjelinu površine gotovo 35 četvorna metra iz koje se izlazi na natkrivenu terasu s pogledom na zeleni vrt.

U drugom dijelu stana nalazimo dvije spavaće sobe, od kojih veća ima vlastitu kupaonicu, a manja izlaz na terasu, zatim tu su još jedna kupaonica, hodnik i praona. Vlasnici više automobila mogu odahnuti jer s stanom dolazi jedno parkirno mjesto u dvorištu te garaža za jedan automobil u prizemlju. Spomenimo još da je u cijeni i oveće spremište koje se nalazi tik uz garažu.
slika
Dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom | 34.4 m2
slika 
slika
Loggia | 10.4 m2
slika
Soba s kupaonicom | 18.52 m2
slika 
slika
Pogled iz juga
slika
Jugozapadna fasada
slika
Sjeverozapadno pročelje
slika
Sjeveroistočna fasada
slika
Pogled sa sjevera

Prilozi

Idejni projekt
1. kat
kompas
prilog
Idejni projekt
Prizemlje
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
532.000 €
Neto cijena
133.000 €
PDV 25%
665.000 €*
Ukupna cijena s PDV-om 25%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail