loading...
FANTASTIČAN POGLED NA MORE

Rovinj, prekrasan stan uz rivu

Status Nedavno dodano
Rustikalno uređen stan u samom centru Rovinja raspolaže s čak četiri spavaće sobe, a posebno dojmljiv je prostrani dnevni boravak iz kojega se kroz čak tri prozora pruža pogled na more.

 

91 m2

Stan

 

4

Spavaće sobe

 

2

Kupaonice

 

550.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

10669

Oznaka

Ključne osobine

  • Izvrsna lokacija u blizini brojnih sadržaja
  • Pogled na more
  • 4 Spavaće sobe | 2 Kupaonice
  • 4. kat + Potkrovlje
  • Temeljito obnovljeno 2002. g.
  • Etažni elaborat - Uporabna dozvola
 

Opis

Rustikalno uređen stan u samom centru Rovinja raspolaže s čak četiri spavaće sobe, a posebno dojmljiv je prostrani dnevni boravak iz kojega se kroz čak tri prozora pruža pogled na more. Stan se proteže kroz 4. Kat i potkrovlje srednjovjekovne kamene kuće smještene na prestižnoj lokaciji između rive i glavne trgovačke ulice Carere. Sadašnji vlasnici su stan temeljito obnovili 2002. godine u rustikalnom stilu, ostavivši vidljive prekrasne kamene zidove i drvene grede koje svjedoče o prošlim stoljećima. Ugođaju toplog obiteljskog doma doprinose i veliki tradicionalni kamin kao i drveni podovi iz masivnog parketa.

U stanu se može smjestiti osmeročlana obitelj – na raspolaganju su dvije spavaće sobe s odvojenim krevetima i dvije spavaće sobe s bračnim krevetima.

Ovaj stan nudi fantastično iskustvo života na izvanrednoj lokaciji uz samo more u jednom od ljepših gradova na Mediteranu, a uređen je na tradicionalan način koji će vas prisili da usporite životni tempo te u odabranom društvu uživate u čaši vina i pogledu na more.

4. kat

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Potkrovlje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prilozi

Etažni elaborat
4. kat
kompas
prilog
Etažni elaborat
Potkrovlje
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
550.000 €
Cijena
16.500 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
566.500 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail