loading...
ZAJEDNIČKI BAZEN

Dvosoban stan u okolici Pule

Status Nedavno dodano
Udaljen manje od 600 m od mora i sportske lučice, ovaj ukusno uređen stan u novoj zgradi raspolaže sa dvije spavaće sobe, garažom, zajedničkim bazenom i velikom terasom iz koje se vidi more.

 

74 m2

Stan

 

2

Spavaće sobe

 

1

Kupaonice

 

330.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

10672

Oznaka

Ključne osobine

  • Predivna lokacija blizu Pule
  • 2 Spavaće sobe | 1 Kupaonica | 4 Kreveta | 2 Dopunska ležaja
  • Pogled na more iz terase
  • Garaža za jedan automobil
  • Bazen
  • Etažni elaborat - Uporabna dozvola
 

Opis

Udaljen manje od 600 m od mora i sportske lučice, ovaj ukusno uređen stan u novoj zgradi raspolaže sa dvije spavaće sobe, garažom, zajedničkim bazenom i velikom terasom iz koje se vidi more. Suvremeno koncipirana zgrada obučena je u fasadu bijele boje, sa pojedinim dijelovima izvedenim u kamenu radi čega se je izvrsno uklapila u ovaj mediteranski krajolik. Vlasnici stanova mogu parkirati u podzemnoj garaži ili na susjednom zemljištu, pa je sav teren uokolo zgrade namijenjen pješacima za odmor i opuštanje na nekoj od terasa ili uz bazen.

Od zgrade do mora vodi puteljak kroz šumu, pa je ovaj stan idealan za sve koje voli šetati po prirodi lišenoj automobila. Blizina sportske lučice može biti zanimljiva ako razmišljate u kupnji vlastitog plovila, kojim možete obogatiti svoje ljetne avanture.

Stan je pogodan i za osobe smanjenje pokretljivosti jer nalazi se u prizemlju, koje je tek tri stepenice odignuto od okolnoga tla. Uz već spomenute dvije spavaće sobe, stan sadrži i jednu kupaonicu, te dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom iz koje velika vrata vode na natkrivenu terasu. Terasa je opremljena sa sjedećom garniturom i posebnom foteljom te poziva na ugodno druženje uz neizostavno uživanje u pogledu na more i prirodu.

Stan je kvalitetno uređen s nenametljivim namještajem te čini jednu ugodnu stambenu cjelinu u kojoj se četveročlana obitelj može ugodno smjestiti i koristiti sve blagodati koje pruža ova atraktivna lokacija.
slika
Zajednički prostor dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje zauzima površinu od gotovo 28 četvornih metara.
slika 
slika
Natkrivena terasa | 15.10 m2
slika
Terasa je opremljena sa sjedećom garniturom i posebnom foteljom te poziva na ugodno druženje uz neizostavno uživanje u pogledu na more i prirodu.
slika 
slika 
slika
Stan je ukusno uređen u svjetlim tonovima s naglaskom na prirodne materijale i oblike.
slika 
slika 
slika 
slika
Spavaća soba | 10.00 m2
slika 
slika 
slika 
slika
Glavna spavaća soba | 11.90 m2
slika 
slika 
slika
Prizemlje
slika
Podrum
slika
Podrum | Garaža

Eksterijer

slika
Glavni ulaz u zgradu
slika 
slika 
slika
Idealno rješenje za brzinski kupanac.
slika
Bazen površine 15 m2 presvučen je mozaik pločicama.
slika 

Prilozi

Etažni elaborat
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
330.000 €
Cijena
9.900 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
339.900 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail