loading...
JUŽNA ORIJENTACIJA

Poreč, jednosoban stan na prvom katu

Status Nedavno dodano
Stan u novoj, manjoj zgradi udaljenoj 10-ak minuta hoda od plaže te 2,5 km od centra Poreča obilježava moderan dizajn i južna orijentacija, a dolazi sa spremištem i parkirnim mjestom u dvorištu.

 

50 m2

Stan

 

1

Spavaća soba

 

1

Kupaonice

 

295.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

10677

Oznaka

Ključne osobine

  • 1 Spavaća soba | 1 Kupaonica | 2 Kreveta
  • Plaža 700 m
  • Parkirno mjesto i spremište
  • Odlična stambena zona
  • Podno grijanje na struju
  • Klimatizirano
 

Opis

Stan u novoj, manjoj zgradi udaljenoj 10-ak minuta hoda od plaže te 2,5 km od centra Poreča obilježava moderan dizajn i južna orijentacija, a dolazi sa spremištem i parkirnim mjestom u dvorištu.

Smješten na traženom prvom katu, ovaj stan sa jednom spavaćom sobom idealan je za mladi par koji se tek upušta u zajednički život. Nešto starija populacija kupaca cijeniti će ovu lokaciju zbog brojnih šetnica i laganog pristupa do mora. Za potrebe iznajmljivanja može se u dnevnom boravku postaviti kauč-krevet, a tada se ovdje bez poteškoća može smjestiti četveročlana obitelj.

Spomenimo još da se iz stana izlazi na terasu, orijentiranu na jug, na kojoj ima dovoljno prostora za stol sa stolicama ili možda par udobnih ležaljki.

Zgrada je netom izgrađena, sastoji se od pet stanova, od kojih svaki dobiva po jedno parkirno mjesto i spremište. Stanovi su klimatizirani i opremljeni sa podnim grijanjem, dok je na vrata i prozore postavljena kvalitetna aluminijska stolarija sa motoriziranim roletama.
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prilozi

Glavni projekt
Tlocrt | 1. kat
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
236.000 €
Neto cijena
59.000 €
PDV 25%
295.000 €*
Ukupna cijena s PDV-om 25%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail